Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štrebam po malo, javili mi sa faxa da to treba da se radi ponekad, pa reko' ajde malo, izdržao sam pola sata, onda dohvatio poljoprivredne teme. :D :haha:

@Rale 83
nesmem da se zezam toplo ce biti ovih dana do 20 c,, danas 19 c.... necu da pravim pauzu izmedju lozenja.. cekam samo da iskontrolisem vatru bar do 21 h i lozim tek sutra u 16 h nema sta gda ga presece kada je toplo a nisam se nadao ovim temperaturama ma susio sam i sred leta ..joooj da znas kakva je slanina mmm ma prste da polizes ..... idem na jeku tepmeraturu tako da slanina nije silna :D :cao:

Ma ko zna, zna ::namigivanje:: :ppozdrav:

crni gruja je napisao(la):
@Rale 83
nesmem da se zezam toplo ce biti ovih dana do 20 c,, danas 19 c.... necu da pravim pauzu izmedju lozenja.. cekam samo da iskontrolisem vatru bar do 21 h i lozim tek sutra u 16 h nema sta gda ga presece kada je toplo a nisam se nadao ovim temperaturama ma susio sam i sred leta ..joooj da znas kakva je slanina mmm ma prste da polizes ..... idem na jeku tepmeraturu tako da slanina nije silna :D :cao:

Danas išao u Ivanjicu kod prijateljice, posle na rodjendan kod komšija sa kog sam sad pobegao jer je postalo smorno, čim je prošlo pečenje ja tutanj. ::namigivanje::

Jutros uzoro jednu parcelu (komšiji uslužno) posle berača, danas neki traktor popravljao,
Duka propašćeš od tog silnog mesa, u nedelju lovačka zabava, danas rođendan itd.

peto1 je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Kosjerac je napisao(la):
Duka propašćeš od tog silnog mesa, u nedelju lovačka zabava, danas rođendan itd.

Ne brini Kosjerac, tek sad kreću slave i svinske daće :D

Uskoro ce ga lakse covek moze preskociti nego obici ako ovako nastavi.

Bogami Peto moram se složiti sa tobom.... :haha: :haha: :haha:

Danas svašta po malo orao baštu kod mene pa paosle me savatale i komšije da i njima uradim, i posle kod kolege spremali traktore za oranje i tako prođe dan.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh