do podne se guzio da krenem u šumu , a kada smo otišli 300 čuda
prvo jedna stihl51 prekine lanac
moja huskvarna neće da siječe previsoke vodjice lanca a nisam imao ravne turpije
drvo ogromno a samo nam ostala sitihl290 , bilo nam žao nju derati pa sam ja naguslao nekako sa tupim lancom
kada smo krenuli kući ja naprijed sa rusom a iza mene šura sa vladimircom zakačen na slep štanglu , ja vozim 3 a on 2 metra na kareti
dodjemo do jedne uzbrdice gdje nismo mogli uzaći , ja se otkačim od njega i opet nemože
u sred blata stavljam jedan lanac na zadnji točak , uzadjem i zakačim ga na dugu sajlu oko 15tak metara
i izvučem i njega i idemo dalje , i ja napravim OGROMNU grešku
krivina a ja se nisam okretao i pratio njega jer sam se nadao da on može ići uz to brdo , i navučem ga u provaliju
sreća pa sam se u zadnjoj sekundi okrenuo i vidio , već mu je bio spao prednji točak i falilo je još pola metra da ode cijeli dole , a dole je strašna provalija
brzo se vratim nazad prebacimo sajlu oko drveta pored puta zakačimo za njegovu kuku i izvučem ga na stranu
laknulo je i meni i njemu kada smo se izvukli
da sutra ne bi bilo tako nepredvidjenih situacija večeras sam na rusa montirao sve lance a ujutru ćemo i na vlatka
put je jako zajeben jer je kombinacija kamena , živog blata i uzbrdica