Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Setva psenice.4.5kj rodjaku i meni 5.5kj.Sorte Arija,Balaton,Etida.... :cao:

Tamanio kunice za poznate kupce sutra ::novac:: sad polako pocinje da se vraca ono sto sam na pocetku pisao da samo ulazem.

peto1 je napisao(la):
Jel mozes u kucu nije ostecena, da ne bi da spavas pod satorom.

ma nije sigurno ni pod šatorom , jesil' vidio u Njemačkoj šta se desilo , zemlja propala

ma ovi Kraljevčani rade na podizanju nataliteta pa su malo pretjerali :haha:

crni gruja je napisao(la):
@savoris
bih da te razumem ali sam strasno umoran ,, neznam o cemu pricas .. :sta: daj reci...

pa o sexu brate :D
radite ''one'' stvari tako da se i zemlja zatresla :haha: smanjite malo jer i mi smo osjetili potres , nisam kuću još ni napravio a 'oćete nestručnim rukovanjem da mi je srušite :haha: :haha: :haha:

danas sam i raspolozen nesto malo posla imam oko dimljaka..pa se moze razmisljati o sex-u ha ha ..pripusticu jos jednu krmacu koja me je zezala 25 dana posle inekcije trebalo bi da danas vepar odradi posao i ako bog da za prolece budu spremne nadam se i nesto boljoj ceni :cao:

Tanjirao ceo dan,za ovu godinu gotovo.
28s69g7.jpg

danas sam se aktivno bavio sexom :haha:

odem da orem neki stari šljivik , panjevi su počupani ali je zemlja bože sačuvaj ::lose::
nisam imao teoretske šanse da vučem 2X14 plug , vratim se kući i zakačim jednobrazca i odem , njega nekako jedva mogu da vučem
em sporo ide zbog proklizavanja, em malo hvata pa nikad kraja , popizdio :zli:

večeras odem da izrotiram jednu njivu as RD i super sam zadovoljan kako radi ona skraćena varijanta

eto kako je moje oranje završilo a vi se samo kurčite i dalje kako rus može da vuče 3,4,5 brazdi
dodjite kod mene pa da vas malo razočaram :cool:

Danas me ništa neće, odem u stari voćnjak da raskečujem, prvo mi se par puta testera zaglavi u drvetu (što mi se skoro nikada nije dogodilo) onda mi 3 puta spadne lanac, onda kad sam čekrkako potpustim traktor pod obalu, i na kraju burazer mi sedne na telefon i skrca ga, sve u svemu danas 300e štete, bolje da nisam ni ustajao :udri: :udri: :udri:
Par slika sa današnih nazovi "radova"
10hrbjt.jpg

15nshz4.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh