Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas obisao groblje i odneo malo cveca na grob mojih predaka koji nazalost nisu vise medu nama.

Danas usluzno branje a predvece sa ocem stavili zimske gume na kolima! Evo slike po povratku sa branja
2vjvitv.jpg

Rale 83 je napisao(la):
E tusetoci dobro gorivo :haha: :haha: :haha: a narucio si i antifriz .
Al tocila ti SANDRA aaaa sto je nisi slikao pored burgonija
Da da bas dobro gorivo,al kad sam bio usput da ne teglim one kanistre bzvz! nisam narucio antifriz,i da Sandra je tocila :D

danas zavrsio branje kukuruza , ostalo jos duboko oranje-sutra idem malo u ispmoc kolegi :ppozdrav:

Namontirao bosch pumpu i dizne na kombajn ali opet nešto nije u redu kada sam skinuo ventil deklu imao sam šta i da vidim,pukla klavijatura od klackalica kao led i otpalo parče :udri: e jesam poludeo i kao šlag na tortu zakuca mi motor na autu e to ja zovem j.... te srećo :udri: :udri:

Auuu brate Matiću kao da su svi đavoli sa tobom.
Pre podne popravljao traktor koji je malo "leteo" kroz šumu i "malo" se izlomio.

A posle podne brao kukuruz (zajedno sa komšijom)

Danas skoro nista , isao u rabrovo da kupim splente , zakacio plug i orao 30 ari usluzno i posle moju bastu . Dosad sam ucio sina , da igra domine sa zivotinjama :haha: :haha:

Montirao tegove od zmaj 133 rm na imt 539 i zamislite moze. zatim izvezo jednu prikolicu prevrelog stajnjaka u vinograd gde je uspon cuvaj boze al mali nije ni mrdnuo samo prkce nagore.
etsn6a.jpg

@ stevo ti tegovi nisu mogli stati sa unutrasnje strane
Post je spojen: [time]1288715964[/time]
Plasimse da sto je brzo moze biti i kuso bez , 7 dana ladnog dima nista

dans ništa bolji dan nego juče , razlika je samo u tome što je bezbjednost bila veća
sve drugo je bilo naopako ::lose::
gotovo je i sa šumom , treba se povlačiti iz nje , uslovi ne dozvoljavaju normalan rad :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh