Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo ovamo po selu,skinuo akumulatore sa traktora,placao nesto,pijuckao rakije kod prijatelja i tako... namirivanje,forum,sad ce muza itd. :ppozdrav:

Bio u Institutu u Kamenici...cekao 5 sati,pa sa zenom do dispanzera...tu cekao 2 sata..sve u svemu nacekao se danas!

Kengur je napisao(la):
cika_jova je napisao(la):
Nikola.KV je napisao(la):
Posto su kantari? U Kv 50e,meri do 80kg

na pijaci su bili do 60kg 30e, kod onih u pijaci, ja sam uzeo kod coveka kantar do 140kg za 50e

Rale 83

taj sto je otisao zivi na 200m od moje kuce :haha: i trazio mi 5500 za njega, a ja mu davao 50e i na kraju dosao kuci kod mene i dao mi ga za 50e i rezervisao prase za Bozic :D

Kakvi su to kantari, viseće ili oni sa tegovima :sta:

ovaj sto sam ga uzeo je kao onaj sto na pijacama mere ovce - umesto tasa ima onu resetku- ima laku i tesku stranu i djule sto kliza po skali

zokidrum je napisao(la):
Danas zimske olimpijske igre!!! Zastupljene su sledece discipline: ciscenje snega prepodne, ciscenje snega popodne, ciscenje manjom lopatom, ciscenje vecom lopatom...... Sta ce ti bolja teretana :D :D

primate li takmičare iz inostranstva :haha: :haha: :haha:

ja danas u ilegalne poslove malo :haha:

Kengur nema više zime što se tiče mesa i mesnih prerađevina ali veeeejeee samo tako.Sutra zadužujem lopatu i čišćenje uz rekreaciju. :udri:

Vratio se iz Čačka, udes na putu ne može da se prođe, kamion i kola se sudarili, srećom nema nastradalih samo lakše povređenih, pa onda čekali policiju a njih nema skoro sat vremena, kažu led pa nisu mogli brže, onda uviđaj pa dok ih skloniše, tek sad dođoh kući. :zli: :zli:

Farmer Bob je napisao(la):
Tamo ovamo po selu,skinuo akumulatore sa traktora,placao nesto,pijuckao rakije kod prijatelja i tako... namirivanje,forum,sad ce muza itd. :ppozdrav:

Danaske sam cistio sneg a ti prijastelju nemoj da pijuckas rakoju posto u ovoj drzavi je zabranjeno pusenje i konzumiranje alkohola za maloletne a mozda i oni citaju bolje napisi da si sa prijateljem citao knjige, a on u podrumu ima veliku biblioteku pa ste citaliiiii, i citaliii
Pozdrva

ciobu je napisao(la):
Farmer Bob je napisao(la):

Danaske sam cistio sneg a ti prijastelju nemoj da pijuckas rakoju posto u ovoj drzavi je zabranjeno pusenje i konzumiranje alkohola za maloletne a mozda i oni citaju bolje napisi da si sa prijateljem citao knjige, a on u podrumu ima veliku biblioteku pa ste citaliiiii, i citaliii
Pozdrva

http://poljoinfo.com/index.php?action=profile;u=4623;sa=pictures;view=1843

Evo prijatelju pogledaj clana farmer boba! On je naravno onaj desno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh