Farmer Bob
Član
Tamo ovamo po selu,skinuo akumulatore sa traktora,placao nesto,pijuckao rakije kod prijatelja i tako... namirivanje,forum,sad ce muza itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kengur je napisao(la):cika_jova je napisao(la):Nikola.KV je napisao(la):Posto su kantari? U Kv 50e,meri do 80kg
na pijaci su bili do 60kg 30e, kod onih u pijaci, ja sam uzeo kod coveka kantar do 140kg za 50e
Rale 83
taj sto je otisao zivi na 200m od moje kuce i trazio mi 5500 za njega, a ja mu davao 50e i na kraju dosao kuci kod mene i dao mi ga za 50e i rezervisao prase za Bozic
Kakvi su to kantari, viseće ili oni sa tegovima
zokidrum je napisao(la):Danas zimske olimpijske igre!!! Zastupljene su sledece discipline: ciscenje snega prepodne, ciscenje snega popodne, ciscenje manjom lopatom, ciscenje vecom lopatom...... Sta ce ti bolja teretana
Farmer Bob je napisao(la):Tamo ovamo po selu,skinuo akumulatore sa traktora,placao nesto,pijuckao rakije kod prijatelja i tako... namirivanje,forum,sad ce muza itd.
ciobu je napisao(la):Farmer Bob je napisao(la):Tamo ovamo po selu,skinuo akumulatore sa traktora,placao nesto,pijuckao rakije kod prijatelja i tako... namirivanje,forum,sad ce muza itd.
Danaske sam cistio sneg a ti prijastelju nemoj da pijuckas rakoju posto u ovoj drzavi je zabranjeno pusenje i konzumiranje alkohola za maloletne a mozda i oni citaju bolje napisi da si sa prijateljem citao knjige, a on u podrumu ima veliku biblioteku pa ste citaliiiii, i citaliii
Pozdrva
Kengur je napisao(la):Kanda je ovaj nesto pio pomesao loncice
a o kome je sad ovde rec?KishRobert je napisao(la):i nije izlazio iz podruma!
Farmer Bob je napisao(la):a o kome je sad ovde rec?KishRobert je napisao(la):i nije izlazio iz podruma!