Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zavrsavali podne grejace..poslali za BG prosli atest :D potrosnja samo 150w postavljeni u termo plastici....stigao grejac PATRON,,napokon 500w 220v.. radi se na konstrukciji ..tela .. odradjen sa navijem za 1/2 cola.. grajac ..hashladne tecnosti za auto... za laksi start pri niskim temperaturama....

GREJNI KABLOVI

Paralelni grejni kablovi konstantne snage (15 do 45 W/cm2) su jednostavni za ugradnju i veoma savitljivi. Dužina svake grejne sekcije iznosi 1m. Ovi kablovi su ojačani (apširbovani) metalnim pletivom radi zaštite od mehaničkih oštećenja.
Namena: Održavanje temperature u cevovodima, rezervoarima, kontejnerima i sudovima, odleđivanje slivnika, oluka i krovova, zaštita od pojave leda kod cevi za naftu i vodovovodnih cevi, zagrevanje vrata i podno grejanje ... 6 evra po metru..spajanje grejnih kablova radim po zezjenoj dimenziji...a moze i i poruka i po duznom metru
Post je spojen: [time]1292452501[/time]

trenutno mozgam na telu ( kucistu ) grejaca imam neke ideje samo da ih prenesem na glodalicu i strug ..kacice se na debelo crevo od hladnjaka
Post je spojen: [time]1292463654[/time]

Nikola.KV je napisao(la):
Posto su kantari? U Kv 50e,meri do 80kg

na pijaci su bili do 60kg 30e, kod onih u pijaci, ja sam uzeo kod coveka kantar do 140kg za 50e

Rale 83

taj sto je otisao zivi na 200m od moje kuce :haha: i trazio mi 5500 za njega, a ja mu davao 50e i na kraju dosao kuci kod mene i dao mi ga za 50e i rezervisao prase za Bozic :D

Do sada čistio sneg, sad odoh da probam da upalim kola, treba da idem u Čačak a putari ponovo na visini zadatka, ništa čistili, samo bacili malo rizle i to kao da su krali od nekoga.... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

cika_jova je napisao(la):
Nikola.KV je napisao(la):
Posto su kantari? U Kv 50e,meri do 80kg

na pijaci su bili do 60kg 30e, kod onih u pijaci, ja sam uzeo kod coveka kantar do 140kg za 50e

Rale 83

taj sto je otisao zivi na 200m od moje kuce :haha: i trazio mi 5500 za njega, a ja mu davao 50e i na kraju dosao kuci kod mene i dao mi ga za 50e i rezervisao prase za Bozic :D

Kakvi su to kantari, viseće ili oni sa tegovima :sta:

bio kod majstor da popravim predni trap (rukavci),predni lezai...
dsc04068.jpg
dsc04070.jpg
dsc04075.jpg

Post je spojen: [time]1292508671[/time]

Isao sa Dr.Gujum na licitaciju drzavne zemlje, dobro je prosao uzeo je jednu tablu u zakup i sad ga ubedjujem onako bratski da je podelimo bojim se da ce mu biti puno :ppozdrav:

Sekao drva 4m3 bukovine i slozio sve unutra blizu kotla... sad reko malo da vas smaram :haha:

Moderatori
I smajli ima odredjeno znacenje "slika govori vise od 1000 reci".Nemojte drugi put.
@ ZK
Taman posla,zasto bih bio ljut?
Danas cistio sneg (3x),dremuckao i lozio kotao.Zima...

Slika DA,smajlic NE.

Danas zimske olimpijske igre!!! Zastupljene su sledece discipline: ciscenje snega prepodne, ciscenje snega popodne, ciscenje manjom lopatom, ciscenje vecom lopatom...... Sta ce ti bolja teretana :D :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh