Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikola.KV je napisao(la):
Ivane,zar se i "petka" -petak pred slavu ne posti?
Po crkvenim obicajima OBAVEZNO DA.Sve slave,veselja i dace koji padaju u vreme posta OBAVEZNO SU POSNE TRPEZE,bez ikakvih varijacija i kombinacija.
Nazalost,pojedini popovi to odobravaju,a domacinima je lakse mrsno da spreme.

Naravno da se posti! Posti se svaka sreda i petak u toku godine, sem u trapavim sedmicama. A voleo bih da cujem objasnjenje tog popa zasto moze da se mrsi u vreme posta. Bas bi me interesovalo da cujem.

A sto se tice sta je lakse... Meni je isto, cak i lakse posno, ja zivim pored Dunava. :D :ppozdrav:

dosao iz servisa..morao da radim pod nastresnicom..zbog plinskih isparenja ...smrzao sam se ko pi.c..a......udjem u servis spakujem sto treba malo se ugrejem ..hladno mamu mu **greška.. ::lose:: nahranio male prasice i sada ..forum :D :D

28gs22w.jpg
nm0ltd.jpg

Malo se spremao za sutra :haha: :haha: bice svasta

Srecan posao Rale i da lepo odradite posao :D

Danas bio u poseti prijateljima i svi zbog vremena odlazu posao sa butanom, vrucom vodom, svinjama,.... jednostavno previse hladno...... ali pali su planovi za skoriju buducnost... jedva cekam ::namigivanje::

Danas išao po ribu i ostale namirnice za slavu, sad sledi raspremanje i pečenje ribe. Ako neko nailazi u ove krajeve neka svrati. :ppozdrav: Tri dana je gostinsko :D

Jutros namirio stoku pa namestao stolove i bio po pice za sutra,ostalo sam ranije obezbedio,sad da namirim stoku pa malo u lov........NAdamo se ulovu!

jutros tovario u irigu u fruktalovoj hladnjaci i stgo pre sat vremena kuci.Dok sam tovario docerase balirku welger 730 ja pitam jeli to neko kupio a covek mi odgovara da je oduzeta posto nije lizig redovno placan.

Ovih dana me hoće putovanja. Utovar repe je negde izmedju Zrenjanina i Lale iz banata inače prvog čoveka sa foruma koga lično upoznah /pozdrav njemu i njegovoj porodici/. Zadnje slike su iz okoline Topole i u Rači /Jura korporacija/.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh