Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja jutros malo orao pa sam isao nesto do grada pa cu posle podne nastaviti

na vašar u Šid , malo kod dangera , malo u kafanu, pa malo odspavao , sastavio onu poluosovinu i otišao izvukao kamion sa bušotinom
za danas dosta , odo' ja opet u kafanu :ppozdrav:

Danas menjao ujaka, vozio mleko, ceo dan jebada,led ko staklo, 5 puta sam montirao i skidao lance, tek maločas došao kući. ::lose:: ::lose:: ::lose::

danas je od onih dana....
premsetili prasad od duroka,bogami,bilo je cupavo,jedva smo prasad iscupali od nje.
da je mogla da nas tuce,tukla bi nas k'o tudje.
posle je spojili sa drugom krmacom....tukle se,naopako,do malo pre sam strazario pored svinca....ja k'o ateist rap!
:zli:

KishRobert je napisao(la):
premsetili prasad od duroka,bogami,bilo je cupavo,jedva smo prasad iscupali od nje.
posle je spojili sa drugom krmacom....tukle se,naopako,do malo pre sam strazario pored svinca....ja k'o ateist rap!
:haha: samo sto su ovi strazarili da im svinje ne pojedu kola, a ti da se ne pojedu medjusobno... :osmeh:

NA kako to da nemas obicaj da odes u menzu...
Joj kada će da prodje već jednom zima, zivotinje su nezasite, dežurao danas da sve budu site :nono: :udri:

cika_jova je napisao(la):
bio u palanci na vasaru 15ti, upoznao clana Rale83 ::prica:: :ppozdrav: i smrzo se za nagradu, ali sam i kupio kantar :cool:
Mi presli koz masine , monjevitom brzinom do auta :haha: :haha: :haha: nigde se nismo zadrzali , stvaro si naso kantar , samo je gore na cosku bio jedan al ucinimise da je i on vec otiso.
Inace skoro isto ko Cikajova

KishRobert je napisao(la):
Ili u prevodu FTO,teget uniforma,motorola,pendrek.... ::svaka cast:: ::svaka cast::

Danas udavili ::000:: četiri komada na polutke.Sutra nastavak i nadam se završetak za ovu godinu što se tiče klanja,mesine i masnoće.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh