Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo sto su ovi strazarili da im svinje ne pojedu kola, a ti da se ne pojedu medjusobno...KishRobert je napisao(la):danas je od onih dana....
premsetili prasad od duroka,bogami,bilo je cupavo,jedva smo prasad iscupali od nje.
da je mogla da nas tuce,tukla bi nas k'o tudje.
posle je spojili sa drugom krmacom....tukle se,naopako,do malo pre sam strazario pored svinca....ja k'o ateist rap!
Mi presli koz masine , monjevitom brzinom do auta nigde se nismo zadrzali , stvaro si naso kantar , samo je gore na cosku bio jedan al ucinimise da je i on vec otiso.cika_jova je napisao(la):bio u palanci na vasaru 15ti, upoznao clana Rale83 i smrzo se za nagradu, ali sam i kupio kantar
Ili u prevodu FTO,teget uniforma,motorola,pendrek....KishRobert je napisao(la):danas je od onih dana....
premsetili prasad od duroka,bogami,bilo je cupavo,jedva smo prasad iscupali od nje.
da je mogla da nas tuce,tukla bi nas k'o tudje.
posle je spojili sa drugom krmacom....tukle se,naopako,do malo pre sam strazario pored svinca....ja k'o ateist rap!