Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
parkiro kamion da se tovari pa sad cekam kuci da zovnu i pravac koceljeva

Cackao tastu oko auta.Kaze:pali mi se lampica od ulja,sta bi moglo biti?Samo sto nisam umro od smeha...pogledam merac ulja,kada ono karter prepun ulja i benzina...Dobro se i dovukao do mene.Svecica na 4-om klipu nije radila i benzin se slivao u karter(toliko o motoru),a ovaj magarac nije primetio da vozi auto na 3 klipa...2,3 ili 4,njemu je sve to isto..Promenio mu ulje,filter i svecice...posle kaze"sto auto lepo radi"

Bio placao racune :udri: :udri: i kupio nove gumene cizme "fillcovane" :haha:.... 2450din
Malocas ispratio brata odvezao mi auto da menja termostat na vodenoj pumpi. Jbt....sinoc procurilo,dosuo skoro 2l antifriza,nisam ni znao kad to ne valja(hladjenje),trosi plina mnogo vise.Posle predjenih 85km sinoc ostao bez plina,a nasuo za 1200din.Samo sto se nisam slogiro :zli: a pre neki dan ga testirao i izmerio potrosnju 9l plina na 100km.
Izvinjavam se za :off_topic: :cao:

zavario španer na polugama,premjestio jednu bušotinu sa vitlom ,očistio separator na jednoj autopraonici, dovezao prikolicu tucanog kamena i razbacio je, presložio neke priključke , raspremao i pokrivao
dosta za danas odoh malo :spavam: pa ću vidjet šta većeras

Jutros išao u kafanu sa prijateljom da dogovorimo posao, posle otišao u selo da obiđem babu i dedu, gore sleteo sa kolima, odneo me led, morao da stavim lanace da izađem :zli: ostatak dana zevao po selu, prtio sneg, obišao drva da neko nije smazao, pustio kera da se istrči pošto u nedelju nisam išao u lov, i ponovo se šetao po selu. Sad se vratio kući čekam da mi dođu drugarice na kafu. :D

Matić je napisao(la):
Klanje.Crko sam
Takodje...
Danas pravio kulenove i sredjivao dvorište...
Juče,pranje stolova,oranije, sudovi,brlog...
Preključe obrada polutki,završili oko 22.00 pili do 02.30 malo nam ceo dan...
Naključe na polutke...

mirko_markovic67 je napisao(la):
@Dejanco koji je motor na tom MF 35?
4-tri sklopa 42 ks
Post je spojen: [time]1292264939[/time]
Odlican :ppozdrav:
nisam siguran kolko je odlican ali sigurno znam da ga nikad necu menjati za 539 pa makar i novi
koliko sam odradio sa njim sigurno niko u selo kod mene nema toliko a pritom da ne pomislim da nesto popravim na njega pa makar ga i oprao!

@Dejanco
sto stavi ovoliki format :sta: obrisi ..pa postavi manji :cao:
Post je spojen: [time]1292267059[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh