Igor578
Član
Trebao si da kočiš motorom a ne kočnicom )kombajner je napisao(la):Ovo se desi kada je ispod snega LED i kad auto nema ABS ! nisam brzo vozio al dovoljno da se sleti sa puta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao si da kočiš motorom a ne kočnicom )kombajner je napisao(la):Ovo se desi kada je ispod snega LED i kad auto nema ABS ! nisam brzo vozio al dovoljno da se sleti sa puta!
Padao je sneg u gradu!! a inace ja sam par metara ispod 300m, da znas za dalje!!Rale 83 je napisao(la):Ma gde pa sta je tebi pa ti zivis na 300m nadmorske visine pa sta se ti sikiraskombajner je napisao(la):Sad stigo iz grada! poceo jak sneg pa pozurili!
kombajner je napisao(la):Padao je sneg u gradu!! a inace ja sam par metara ispod 300m, da znas za dalje!!Rale 83 je napisao(la):Ma gde pa sta je tebi pa ti zivis na 300m nadmorske visine pa sta se ti sikiraskombajner je napisao(la):Sad stigo iz grada! poceo jak sneg pa pozurili!
KishRobert je napisao(la):sta se slikate ako zamaglite lice,tablice...
jel ste maloletni,pa se bojite pedofilije?
To objasni clanu Rale83 koji lupa o nekim 1400mivan610988 je napisao(la):Danas nista. Ispekao rostilj i sad forum i dremka, i gledam kroz prozor sneg kako pada na Dunav.
Post je spojen: [time]1292135887[/time]_________________________________________________
I cisto da razjasnimo vise, posto sam primetio da se vise puta raspravljalo na tu temu. RANOVAC JE NA 201M NADMORSKE VISINE! Koordinate su 44° 26′ 14" SGS
21° 28′ 19" IGD, cisto ako neko hoce da proveri...
Nikola.KV je napisao(la):@Ivan
Brate ti dade koordinate kao dace da gadjaju iz minobacaca
kombajner je napisao(la):Ovo se desi kada je ispod snega LED i kad auto nema ABS ! nisam brzo vozio al dovoljno da se sleti sa puta!
MILOŠ D.T je napisao(la):Savo daj neku sliku
Ja danas bio u lovu ,pa posle namirivao.
Odlicanmirko_markovic67 je napisao(la):@Dejanco koji je motor na tom MF 35?