Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kombajner je napisao(la):
9lcrvp.jpg
Ovo se desi kada je ispod snega LED i kad auto nema ABS ! nisam brzo vozio al dovoljno da se sleti sa puta!
Trebao si da kočiš motorom a ne kočnicom :)) :ppozdrav:

Kad gledas iz gradista ka zdrelu-krepoljinu on je brdo pred one bele planine sto se vide jos od auto puta , Pise mu petrovac a on je iz ranovca samo je umislio da je na 300m malo nizi od stiga al sta ces
Post je spojen: [time]1292160655[/time]

Danas nista. Ispekao rostilj i sad forum i dremka, i gledam kroz prozor sneg kako pada na Dunav. :D
Post je spojen: [time]1292161087[/time]

ivan610988 je napisao(la):
Danas nista. Ispekao rostilj i sad forum i dremka, i gledam kroz prozor sneg kako pada na Dunav. :D
Post je spojen: [time]1292135887[/time]

Nikola.KV je napisao(la):
@Ivan
Brate ti dade koordinate kao dace da gadjaju iz minobacaca :haha: :haha: :haha:

Pa ako neko resi da ide, da se spusti padobranom. :haha: Pa ja dao koordinate ako neko hoce da proveri tacnost mog podatka o nadmorskoj visini. Ja ne lupam brojke napamet.

@kombajner pa i ti rece 300 metara. Nisi ni ti u pravu, valjda znas na kojoj nadmorskoj visini zivis.

Danas čačkao drugaru oko kola uz vruću rakiju, sad išao na glasanje, da izglasamo taj referendum o samodoprinosu i prođe dan...

kombajner je napisao(la):
9lcrvp.jpg
Ovo se desi kada je ispod snega LED i kad auto nema ABS ! nisam brzo vozio al dovoljno da se sleti sa puta!

budi siguran da ti na takvom terenu nemože pomoći ni ABS ::namigivanje::

ja danas bio na trkama i osvojio :sreca:

Danas sam malo zavarivao malo bio mehanicar ..
dsc04037.jpg
zavarivao sam nosac za tegove,i uspeosam da ga montiram samo ga nisam ofarbao
dsc04039.jpg
danas sam skinuo predni trap od MF35 moram da piksnuem rukavci i predni klin
dsc04040.jpg

Došao iz Vršca pa odmaram. Dok sam išao, ispred mene 5060 sa rotacijom, iza mene 5060 sa rotacijom, poljoprivredna počasna pratnja :D :haha:

Nego, ko nije prijavio zelenog FENDT-a u Vladimirovcu, video sam ga, ne vredi da se krije?! (sprdam se, samo neka on dobro služi i zaradi još jedan) Inače lepo selo (sva su lepa), čak i na tarabi stoji WWW.VLADIMIROVAC.COM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh