Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strasno,ne daj Boze nikome.

Skinuo "prase" i oprao radi servisiranja-tezak je volan pri niskim br.obrtaja.
20z6yo1.jpg

Jutros orali i uzorali 12jut za 6h išlo lepo malo je bilo ujutru teže da se plug zarije zbog zaleđenog zemljišta a kasnije popustilo pa je bilo i tociljajke. :cao:

zamislite doslo vatrogasno vozilo...a nisu primetili da im je cisterna prazna...posle morali da cekaju druga i dok su ovi drugi dosli sve izgorelo... :nono: :nono:

Sika je napisao(la):
zamislite doslo vatrogasno vozilo...a nisu primetili da im je cisterna prazna...posle morali da cekaju druga i dok su ovi drugi dosli sve izgorelo... :nono: :nono:

U jebm ih corava, amateri a imaju dobre plate.Sta reci na sve ovo. Oni nisu radili nista taj dan ::lose:: :udri:

JA sam danas kupijo 5 pakovanja usoljenih svinjskih creva jer sutra će 100% da ih nestane iz lozničke Nahije.

Ima da dođu Turci ponovo. Oni slabo vole svinjska tanka creva pa sam mislio da ih kupim za svaki slučaj.
Usput sam se obavestijo GDE može da se jeftino kupi kehler za domaću upotrebu.

Javljaju mi poznanici iz Horvatije (nisam rekao prijatelji), da spremim njine konzerve tune i da kupim par kila brašna (prevashodno T 500).

Da, seveda, odmah kupih 300 konzervi hrvatske tune i 500 kg pšeničnog brašna T 500 i 200 kg ajdove moke od braće Slovenaca.

Pošto sam uspešno pazario ovaj Internet espap, poželeo sam malko muzike, da se setim dede Radosava i njegovog boja protiv austrougarskog nenavida 1914. godine
(nije kriv pesnik Marko Perković - Thompson, što je napisao izuzetnu pesmu !!!).

Marko Perković Thompson - Moj dida i ja
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WPdkZ3HzonM[/youtube]

Moj deda i ja: drugo vreme, ista promisao Gospodnja.

danas krenuo nesto da radim pa nisam imao volje i vratio se u kucu desava li se to vama meni cesce se desava :haha:

Ma nemam ponekad volje ni ženske da gledan a ne da nešto radim :haha: :D
Posebno sada kada je pao sneg, sve se smirilo, samo sedim i proučavam knjige, nauka nauka nauka, šah, hemija,matematika, i tako prođe i dan ni ne osetim :haha: :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh