Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Z.K.
Znaci palo je za slobodu?Zao mi malca,al dobro.
Danas doterao konc za prasilje i prasad,kontrolno merenje vecih,vario prikolicu za auto,i smrzo se ko go... u vrzini.

Gebi,standardno ga uzimam,ostale uzimam da bih uporedio sa njim.
Merio prasice 2m stare,da neprerastu.Prosek 26 kg,od 24-28,solidno su ujednaceni.

Taman otisao na kozuru kod druga(tako se kaze kod nas,jer mi prljimo svince sa butanom,pa onda posle pranja jedemo kozuru od svinceta),kad dosao mi jedan treba mu deteline.Prodao mu 50 bala po 130 din,posle bio u N.Mislosevo trazio kravu muzaru..... skocile cene,jedan trazi 1500e za kravu. :zli:

@Farmer Bob
Oduvek sam se čudio zbog čega su u Vojvodini tako jeftine krave. Nikada nisam imao prilike da tamo nešto pazarim ali sam slušao komentare ljudi kako se hvale da su jeftino kupovali.

Farmer Bob je napisao(la):
Taman otisao na kozuru kod druga(tako se kaze kod nas,jer mi prljimo svince sa butanom,pa onda posle pranja jedemo kozuru od svinceta),kad dosao mi jedan treba mu deteline.Prodao mu 50 bala po 130 din,posle bio u N.Mislosevo trazio kravu muzaru..... skocile cene,jedan trazi 1500e za kravu. :zli:
Bobe, ja ti prodam mojih svih 35 za 1499.99 eura po kravi. ::namigivanje::

crni gruja je napisao(la):
baba i ja sami .....
E blago babi.
Danas kod kolege pokrivali zgradu smrzli se ko ....., i plus bio svinjokolj.
IM

danas sam najebao kao nikada u zivotu...zove me drugar u pola 11 i kaze "jel mozes da dodjes do mene da pomognes da rascistimo i povadimo sta je ostalo nocas mi se zapalila kuca"...kad sam cuo ostao sam bez vazduha...nisam mogao da verujem,odma otrcao do njega i do malopre se jebavao sa time u pm sav sam bio crn kao da sam se valjao u cadji...a njemu sve skoro izgorelo...od kuce samo temelj ostao... :zli: :zli: :zli: :zli: ...uzrok pozara je jebena pusnisa...okacili meso da suse i ono valjda spalo sa zice i upalilo se...a pusnica u sklopu kuce...uzas :zli: :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh