Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas išao u streljanu na raspucavanje, nisam odavno trenirao, posle oprao auto i zamajavao se oko njega, proveravao ulje vodu, prekontrolisao gume da sve bude spremno za sneg. :D

ivan610988 je napisao(la):
Promena plana, odoh kod pobratima, kupio 558, sad ga doneo. to mora da se zalije. :ppozdrav:
Какав је тај 558 кад може да се носи?

Уплатио осигурање за трактор, купио унутрашњу гуму за задњи точак и намонтирао, распитао се како да региструјем приколицу што сам направио јесенас.

Bio u NS na prezentaciju LG kompanije.U povratku videli dosta aktivnosti oko Temerina.Transport sec.repe,oranje....
Svratili kod Hudjika,a ono zatvoreno_Onda produzim za Gospodjince kod clana @Bubu da vidim krave( i da li je nagovorio oca da nesto proda :haha:).Ne bih puno da hvalim,ali ljudi.....krave su im reprezentativne! :D ::svaka cast:: ::svaka cast:: .A vreme usput.... kera da ne isteras. :udri: :udri:

Mi smo se već zabrinuli gde si... Šta je bilo na prezentaciji? Samo piće ili i nešto za jelo? :haha:

:haha: :haha: hhmmmm....paaa,ovako:amfiteatar u zgradi NIS-a,na ulasku smo svi dobili slusalice(kao u Hagu :haha:).Pre i posle predavanja jedna lepa devojka je otpevala po 2 etno pesme(koliko se ja razumem)i to bez muzike i bez mikrofona. ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: Bilo je predavaca iz te kompanije iz Francuske,Madjarske i mislim Nemacke(iz njihovih distribut.centara).Svi su pricali na engleski,a prevod je vrsila jedna zenska osoba sa umiljatim glasom ::namigivanje:: :D .To je sve trajalo oko 2 sata vremena,mozda malo vise,a onda su se oglasila moja creva.Vracanje slusalica i pristupanje svedskom stolu,dimenzija cirka 6x2m :D O gracioznim devojkama koje su posluzivale pice ne moram puno da pisem,predpostavljate vec....e da:sa casom pelinkovca skoro da naletim na coveka sa mikrofonom iz emisije "Svet poljoprivrede".Kad on:e sad ces da das izjavu!Bla,bla....sve o LG hibridima,sreca znam sta znam u ove 2 godine saradnje sa njima.Emisija ce biti u subotu oko 16h na tv Panonija ili tv Enter :sta:
Od majica i kacketa nista,svi smo dobili po kalendar,hemijsku,lep rokovnik i katalog za 2011.g. i cenovnik semena za predstojecu sezonu.Sve u svemu lepo i korisno druzenje,upoznavanje i razmena iskustava u poljoprivredi.
Eto to je to,nemojte mi zameriti ako sam malo "razvukao na dugacko i na siroko"....pa i lala sam,zar ne? ::namigivanje:: :cao: :cao: :cao:

Farmer Bob je napisao(la):
Bio u NS na prezentaciju LG kompanije.U povratku videli dosta aktivnosti oko Temerina.Transport sec.repe,oranje....
Svratili kod Hudjika,a ono zatvoreno_Onda produzim za Gospodjince kod clana @Bubu da vidim krave( i da li je nagovorio oca da nesto proda :haha:).Ne bih puno da hvalim,ali ljudi.....krave su im reprezentativne! :D ::svaka cast:: ::svaka cast:: .A vreme usput.... kera da ne isteras. :udri: :udri:
priznaj da si isao sa vrebalovima!

Dosao sa faxa, imao kolokvium jutros, i sad pravac garaza da sredjujem drugarov auto......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh