E jeste baš ima karakteristične žute brkove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja cu uraditi legendu kao najstariji od clanova na sliciZRENJANINAC je napisao(la):Danas bilo u N.Bečeju evo i ko je još bio tamo.
Post je spojen: [time]Tue Dec 7 02:54:28 2010[/time]_________________________________________________
ekipa mala ali odabrana
Ah....moja ponova(ako mislis na auto) nismo je ni spomenuli.Castio sam za tombolu(majica,kacket i dr.)North ARMY je napisao(la):@Farmer Bob jesi castio za ponovu ??
Kao imam vezbe popodne otisao na fax one trajale celih 20-25min i dosao u stan vise proveo u putu nego na faxu,bese zanimljiv dan a jos malo pa na zurku.
navejace sneg...ljudi....zorancile je napisao(la):A nije se hvalio... Moramo doći da popijemo nešto za novu mašinu...
Onda najbolje da dodjemo odma sutra pre snegaKishRobert je napisao(la):navejace sneg...ljudi....zorancile je napisao(la):A nije se hvalio... Moramo doći da popijemo nešto za novu mašinu...
zorancile je napisao(la):Zrenjaninac, šteta što nisi bio do kraja kad su izvlačili nagrade.