Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas nista! ucenje testova za polaganje vozackog! sinoc mi javio prijatelj da se trazi vozac E kategorije plata 700 evra mesecno,nije losa para videcu kad mi daju dozvolu mozda se i zaposlim! :ppozdrav:

Ko to daje 700E pocetnicima? Sta se vozi? Eksploziv za vojsku? :haha: :haha: :haha: Pa ja posle 5 godina nisam dogurao do 700E fixno. Tesko da ce taj da ti da i 200 posteno, a moze on da obeca i 1000. :nono: :nono: :nono:

Danas pravili čistač za sneg, polomili ga prošle zime pa sad remont.
Kombajner 700e se jedva dogura ako voziš špediciju, i to baš da voziš da kući budeš po 2-3 dana mesečno... Ovako nema teorije.... :nono: :nono: :nono: :ppozdrav:

Dukanac je napisao(la):
Danas pravili čistač za sneg, polomili ga prošle zime pa sad remont.
Kombajner 700e se jedva dogura ako voziš špediciju, i to baš da voziš da kući budeš po 2-3 dana mesečno... Ovako nema teorije.... :nono: :nono: :nono: :ppozdrav:
Moze da se nagura nekako , X firma vozi iz Gornjaka za Pancevo 20e tura ako uradis 2 dnevno izadjes preko 800e mesecno , Druga firma trguje gradjevinskim materijalom ( mislim da se zove Madjar a sediste im u sapune) kod njih moze da se zaradi i 1200 u sezoni , placa tehnicku neispravnost i jako se tesko dolazi do tih poslova .
2 stavka niko neceda da kamion , narocito kiper nekom decaku da se igra sa njim.
Svi traze vozace sa iskustvom , da poznaju 101% puteva u srbiji i 90% portira na utovarnim mestima , Inace u nasem kraju se placa obicno 20e po turi pa koliko si sposoban da mutis sa tafografima , vagama i ostalim zajebancijama
Post je spojen: [time]1291648002[/time]

Odosmo u :off_topic: :off_topic: :off_topic:. Inace slazem se sa Raletom, ali taj ko ti je rekao to za madjara, slagao te. I iz Gornjaka ne mozes da isteras dve ture dnevno za Pancevo. :cao: a za iskustvo si 101% u pravu. :ppozdrav:

Nista posebno, po dvoristu malo, spremao drva, krpio malo boksove kod kerova, e jesu divljaci, sve zivo razvalili. :udri:

Gde da tone kod nas u pesku :haha: cim dune malo vetar odma se osusi, danas sam najmanje vide 7-8 traktora da oru...

danas opet oko kamiona i termokinga pa sad odoh za padinsku skelu u imlek da tovarim za crnu goru ::traktor::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh