Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pravio nosac za kardane,poteznice i lance posle zamenio termostat na termokingu i nasuo antifriz i sad forum

ja danas na leru , opet krpio hladnjak na rusu pe već neznam koji put :zli: stvarno je hladnjak otišao u krasni
onda ubacio 2 stakla na vladimirca , jedva neki keder okolo je mnogo debeo i jedva sam uglavio stakla u njegove okvire
onda sam zamijenio radna svjetla nazad na vladimircu pošto sam ih polupao vilama za nošenje sijena (plastova) :zli: tačno onaj gornji dio opali po svjetlima , moram ga nekako ograničiti da ne dolazi do njih

evo upravo ponovo uploadujem slike od juče , stavit ću ih malo kasnije dok se ''skuvaju''

evo slike od juče

abcd0016a0.jpg

abcd0017.jpg

abcd0018f.jpg

evo zvjerke koja može povući i nebo za rep :D
abcd0019b.jpg

mirmag je napisao(la):
Savo,ima li dana da ti nesto ne cackas oko tih tvojih traktora?Odaju gadno losu reputaciju...
moji traktori mnogo rade i nemam vremena u sezoni da se zezam sa popravkama, sada polako sredjujem sitnice , sve ovo što sad čačkam je manje bitno , traktori rade i bez takvih popravki :cao:
ipak treba održavati tri komada koji idu u šumu , pitao bih ja tebe šta ti se sve pokvarilo da ideš jednu sezonu samnom u šumu po ovim vukojebinama ::namigivanje::

a hladnjak na rusu ne da me izludjuje , nego sam već poludio :udri:
Post je spojen: [time]1291564227[/time]

ipak uslovi su nehumani , sve više razmišljam da onoga T40 zamijenim za gusjeničara FIAT 505 pošto imam takvu ponudu

nije ovaj ali ovako izgleda
FIAT505C-976.jpg

gledao šišanje i nakon jučerašnjeg dubla kada umalo nisam izbacio TV kroz balkonska vrata ::samo bes:: sada osjetim neku razliku u raspoloženju :D ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Za sat vremena sam uspeo da spickam 65000 din....Uplatio dva kvartala PIO I zdravstveno,uplatio zivotno osiguranje,poplacao racune...bolje da sam sedeo kuci :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh