Kosjerac
Prijatelj Foruma
Bio u Valjevu uzeo neke delove i posle podne zamenio paknove i doboše na pasatu sad koći ko bog a dosad ko voz( gvožđe o gvožđe)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i zbog nedostatka nafte vam stane traktor....moje gazde...Farmer Bob je napisao(la):Doneo iz zadruge 3t susenog kukuruza.Najavljivaju hladno,pa da ne moram da krunim za stoku.
Hehe....to je posebna prica.Taj traktor je izgleda "neko pomuzao"....pre 15ak danaKishRobert je napisao(la):i zbog nedostatka nafte vam stane traktor....moje gazde...Farmer Bob je napisao(la):Doneo iz zadruge 3t susenog kukuruza.Najavljivaju hladno,pa da ne moram da krunim za stoku.
Ne kukaj , gledajcika_jova je napisao(la):vukao djubre dok me nije uhvatila ledena kisa na putu , a vetar ludacki , a rakovaca bez kabine
sad se u kuci grejem , ne izlazim do ujutru
Rale 83 je napisao(la):Nece , gleda crtace ili se igra sa bakoganima i gleda crtac , a imam Total-tv sto znaci samo 1 televizor