Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio u Valjevu uzeo neke delove i posle podne zamenio paknove i doboše na pasatu sad koći ko bog a dosad ko voz( gvožđe o gvožđe)

Pripreme za svinjokolj,a u medjuvremenu...
29wrdbp.jpg

radio kod drugara grijanje u hali
posle (večeras) orao dok nisam slomio jedan španer na rusu koliko je teška zemlja :zli:

Svetak , ubio se od spavanja , obisao stoku i mozda cu kasnije i da namirim da ne budim suprugu.
I svadjam se sa sinom sta da gledamo na tv , nikako da ga nateram da igra igrice , bukvalno ga molim

@Rale ni ja nikad nisam igrao igrice,dvnih 90-tih sam igrao sa caletom tenkice na segi i terminatoru,nadji i ti nesto slicno pa sa sinom opleti u ovim zimskim danima. :ppozdrav:

e juce je zavrseno oranje...a danas posto je napolju uzasno imao sam vremenda da presaberem sve kako je prosla ova sezona oralja....
-nafta za moje oranje je iznela 36000
-usluzno za oranje uzeo 73000,od toga je 20000 otislo za naftu

znaci u + sam 73000-36000-20000=17000 din
:ppozdrav:

vukao djubre dok me nije uhvatila ledena kisa na putu :udri: , a vetar ludacki :udri: , a rakovaca bez kabine :zli:
sad se u kuci grejem , ne izlazim do ujutru

Rale 83 je napisao(la):
Nece , gleda crtace :zli: ili se igra sa bakoganima i gleda crtac , a imam Total-tv sto znaci samo 1 televizor

Uzmi jos jedan dodatni receiver. +350 din je mesecno.

Bio da regulisem neko s***e sto mi zeznuli ovi u poreskom. Posle oprao traktore, automobile, prao boxove kod kerova... taman zavrsio pred ovo nevreme. Sad malo forum pa :spavam: :spavam: pa posle ::vino:: ::prica::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh