Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak sam bio na vestima na NS televiziji! :D

A neeee...levo Braca(legenda),desno tast(seronja)
[/quote]

ahhahahahah :haha: :haha: :haha:

inace danas otisao da orem sebi 1,3h (ledina) odlicno se oralao...i tu me u njivi navata neki na brzinu da mu poorem 40 ari...mene mrzelo ali uspeo nekako da me nagovori, ja tamo kad ono bio jecam a slama jos stoji i trava pola metra ....reko prijatelju imas 500 dinara za naftu sto sam dolazio dovde ja ovo necu da orem..kad on poce da se dere i da me vredja :zli: :zli: ....ja pajser iz kutije reko imas neki problem a on nista,nista nisam nista lose mislio itd...posle smo se jos malo svadjali i na kraju je izvatio 500 kinti ja uzeo seo na traktor i dosao kuci... ::namigivanje::

Sika je napisao(la):
A neeee...levo Braca(legenda),desno tast(seronja)

ahhahahahah :haha: :haha: :haha:

inace danas otisao da orem sebi 1,3h (ledina) odlicno se oralao...i tu me u njivi navata neki na brzinu da mu poorem 40 ari...mene mrzelo ali uspeo nekako da me nagovori, ja tamo kad ono bio jecam a slama jos stoji i trava pola metra ....reko prijatelju imas 500 dinara za naftu sto sam dolazio dovde ja ovo necu da orem..kad on poce da se dere i da me vredja :zli: :zli: ....ja pajser iz kutije reko imas neki problem a on nista,nista nisam nista lose mislio itd...posle smo se jos malo svadjali i na kraju je izvatio 500 kinti ja uzeo seo na traktor i dosao kuci... ::namigivanje::
[/quote]
Aaa, slab si ti za usluge... :haha: Uzimas i radis sta se nudi, uzmes malo vise para za to i gotovo, pa posle ce ti nuditi i bolje parcele za oranje... :bravo: :ppozdrav:

Danas se družio sa baća kolegom,omladincem i generacijom.Bilo je lepo druženje koje prolete u trenu.

bio u kragujevcu za neke delove za traktor posle do kosjerica kod kosjerca i tako

Ma ne,nego nisam imao zivaca sedeti sa njim i parlati...,on sve zna kao da je celom svetu mozak popio,a ne zna jedan paprikas da skuva...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh