Išao u Šabac da kupim novu virblu za mašinu za pranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):hmmm,ja sam bio kao dao podrsku tim ljudima u somboru,ovde preko foruma,moralnu.IMT-550 je napisao(la):Ako se nevaram dok je ona bila ministar-ka ona je i propagirala i predlagala zakone u kojima se trebaju od velikih kombinata oduzeti tj smanjiti deo zemljista koji obradjuju i izdavati ih godisnje u arendu srednje velikim PRIVATNIM poljoprivrednim gazdinstvima (100 ha +).......eto gd smo sad........![]()
pa mislim da sam se zeznuo,jer nisam znao za celokupnu situaciju...vi paori bi da se oduzme od "alekse" zemljiste da ga vi radite,a sta bi radili sa tim ljudima sto rade u tim kombinatima?
slazem se...oce ti "lokalno paorski tajkuni" zaposliti te ljude iz tih pik-ova?North ARMY je napisao(la):Ko pre mladi sam u nju upada...Realno treba da bude licitacija pa ko da vise on nek i radi.
A sta cu nego na fax malo pre dosao...
Jel ovako nesto ??Dukanac je napisao(la):Danas bio kod čika doktora... Malo se družili, popričali, pa ujutru ponovo u vizitu kod njega......