Išao u Šabac da kupim novu virblu za mašinu za pranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):hmmm,ja sam bio kao dao podrsku tim ljudima u somboru,ovde preko foruma,moralnu.IMT-550 je napisao(la):Ako se nevaram dok je ona bila ministar-ka ona je i propagirala i predlagala zakone u kojima se trebaju od velikih kombinata oduzeti tj smanjiti deo zemljista koji obradjuju i izdavati ih godisnje u arendu srednje velikim PRIVATNIM poljoprivrednim gazdinstvima (100 ha +).......eto gd smo sad........
pa mislim da sam se zeznuo,jer nisam znao za celokupnu situaciju...vi paori bi da se oduzme od "alekse" zemljiste da ga vi radite,a sta bi radili sa tim ljudima sto rade u tim kombinatima?
slazem se...oce ti "lokalno paorski tajkuni" zaposliti te ljude iz tih pik-ova?North ARMY je napisao(la):Ko pre mladi sam u nju upada... Realno treba da bude licitacija pa ko da vise on nek i radi.
A sta cu nego na fax malo pre dosao...
Jel ovako nesto ??Dukanac je napisao(la):Danas bio kod čika doktora... Malo se družili, popričali, pa ujutru ponovo u vizitu kod njega......