Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao u Šabac da kupim novu virblu za mašinu za pranje

KishRobert je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):
Ako se nevaram dok je ona bila ministar-ka ona je i propagirala i predlagala zakone u kojima se trebaju od velikih kombinata oduzeti tj smanjiti deo zemljista koji obradjuju i izdavati ih godisnje u arendu srednje velikim PRIVATNIM poljoprivrednim gazdinstvima (100 ha +).......eto gd smo sad........ ::namigivanje::
hmmm,ja sam bio kao dao podrsku tim ljudima u somboru,ovde preko foruma,moralnu.
pa mislim da sam se zeznuo,jer nisam znao za celokupnu situaciju...vi paori bi da se oduzme od "alekse" zemljiste da ga vi radite,a sta bi radili sa tim ljudima sto rade u tim kombinatima?

Ko pre mladi sam u nju upada... :D Realno treba da bude licitacija pa ko da vise on nek i radi. :cool:

A sta cu nego na fax malo pre dosao...

North ARMY je napisao(la):
Ko pre mladi sam u nju upada... :D Realno treba da bude licitacija pa ko da vise on nek i radi. :cool:
A sta cu nego na fax malo pre dosao...
slazem se...oce ti "lokalno paorski tajkuni" zaposliti te ljude iz tih pik-ova?
tesko....bar kod nas niko nije zaposlio...

Bio do sela,doterao traktor u grad,parkirao u garazu,ispustio vodu iz njega i aus do proleca...bar se nadam!

Ustanem ja sad u 14 h jer sam nocas radio do 3 sata. Odem do trafike, kupim blic i odlepim onaj papircic od nagradne igre kad ono tri iste flase sto znaci da sam dobio PAKET LAV PIVA... Pa rekoh, nije bas stan ili auto, ali poklonu se u zube ne gleda... :D

Danas bio kod čika doktora... Malo se družili, popričali, pa ujutru ponovo u vizitu kod njega......

i ja jutros na kontrolu kod čika doktora
i večeras se naguzao nekako da okrpim hladnjak od rusa , trulež , već je smeće a nov skup majku mu :zli:

odnio blok od traktora da mi na glodalici ukopa majstor za jos jedan firung (aksijalni lezaj) posle drugaru pravio svetlarnike i vrata na novoj radionici.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh