Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoh na parastos kod brata,juce bila svinjska daca a danas je dosao u NS pa me zvao na veceru i daa...prodao sam mu telefon na rate,sad idem da dignem pare za stari dug i uzmem prvu ratu za telefon. :D

IMT-550 je napisao(la):
Ako se nevaram dok je ona bila ministar-ka ona je i propagirala i predlagala zakone u kojima se trebaju od velikih kombinata oduzeti tj smanjiti deo zemljista koji obradjuju i izdavati ih godisnje u arendu srednje velikim PRIVATNIM poljoprivrednim gazdinstvima (100 ha +).......eto gd smo sad........ ::namigivanje::
hmmm,ja sam bio kao dao podrsku tim ljudima u somboru,ovde preko foruma,moralnu.
pa mislim da sam se zeznuo,jer nisam znao za celokupnu situaciju...vi paori bi da se oduzme od "alekse" zemljiste da ga vi radite,a sta bi radili sa tim ljudima sto rade u tim kombinatima?

Danas moji klinci napunili 5 god.
24m9su9.jpg
nltvec.jpg
2rqhnw0.jpg

Hvala ljudi na cestitkama. :ppozdrav:
Moja su dva primerka u plavim trenerkama,a dva druga su spavala.
@Galki
Bili mirni dok nisu jeli,posle toga ::pomoc:;.Da su zivi i zdravi samo,pa nek prave haos jos malo,dok nepocnu sami da ciste ::namigivanje::

super je sisa i kaze mama da je mnogo lepa - kao i sestre
inace sad imamo Natasu, Julijanu, Dusicu i najmladjeg clana Sladjanu

Kao i obično: dok sam na faksu sija sunce, ali ono pravo saharsko! Znojim se kao Peppa Prase, umirem u klupi... A čim dođem kući smrči se kao da će osoka liti iz nebeske Majevice! Grmi, seva, munjii, piči tornado, vaskrsne Panonsko more i šta sve ne...
Ma ne da se orati pa da ga hebeš!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh