Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jutros vukli repu, ali je kisa nas oterala, a sad i sneg pada, sve se vec beli...

Ponovo kod doktora, blesavi ljudi, zabranili mi da jedem, masno, kiselo, slano, slatko, ljuto, alkohol, gazirano.......................... Kako mi izgleda samo smem da izadjem na livadu i da pasem, ali ne smem da posolim travu. :zli: Sutra kod interniste, još ako me on pokopa........... :udri: :udri: :udri:

Dukanac je napisao(la):
Ponovo kod doktora, blesavi ljudi, zabranili mi da jedem, masno, kiselo, slano, slatko, ljuto, alkohol, gazirano.......................... Kako mi izgleda samo smem da izadjem na livadu i da pasem, ali ne smem da posolim travu. :zli: Sutra kod interniste, još ako me on pokopa........... :udri: :udri: :udri:

Jetra, a? Nemoj da se igras sa time. :nono:

Bio malo po selu i do grada da vidim kako stoje stvari sa zakupom zemlje, ima li sta, hoce li biti za prosirenje na prolece. Katastrofa, nemos da nadjes parcelu da zakupis. Moja prognoza je da cemo za najvise 2 godine, poceti da se bijemo za privatne parcele i to od 50 ari, i da ce cene da odu u nebesa. Ili to, ili da odustajemo polako od poljoprivrede. Posto nas sa drzavne zemlje polako vec izbacuju velike firme. :zli: :zli: :zli:
Post je spojen: [time]1291126871[/time]

Smanji malo svinjsko, jedi ribu. :haha: :haha: :haha: I batali pivo, samo rakija. :ppozdrav:

ivan610988 je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Nije jetra, holesterol + trigliceridi + ubrzan rad srca(aritmija) ::jako_besan:: ::jako_besan::

Smanji malo svinjsko, jedi ribu. :haha: :haha: :haha: I batali pivo, samo rakija. :ppozdrav:

ma niti jedi niti pij , samo sex i ima da se našteluješ kao tamburska žica , svejedno evo snijeg počinje a šta bi drugo radio :ppozdrav:

ja malo pre uzeo da operem rusa , joj prokletinje od traktora šta blata na njega može da stane majku mu :zli: ima tona blata na njemu :udri:

Je.avo se j\kod auto elektricara, i naravno "dodji sutra".Dodjem krasni :zli: Posle toga stavio dve krmace u prasiliste,odlucio jednu turu,malo ih bockao,dzakirao cement sto je pretekao,uglavnom interesanto prepodne :D

zamenio gume na kolima posle prao malo delove od traktora koda je katran unutra bio a ne ulje ,pa kada mi je dosaadilo iso po selu da vidim sta rade drugari i tako prodje dan

bio na jednoj parceli gde treba da se gradi najveci aqua park na balkanu da vucem neki kamion koje je tamo zapao :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh