Šta ste radili danas?Sedmi deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
savoris je napisao(la):
@sutješčanin
meni nije jasno nešto , ti praviš više priključaka ili samo jedan :sta:

elem ja sam danas imao sexualnu aferu sa curenjem bojlera :udri: ..... mater i onu izolaciju ostao sam krvav dok sam ga otvorio :zli:

Jeebeeš masinu koja nemoze da se napravi i popravi brusilicom i aparatom za varenje

(mali problem=mali čekić , veliki problem=veliki čekić) = nema problema\

To si sam napisao niko te nije tero.

Jutros, ne znam šta mi bi, gledao Znanje na poklon.
Ne da sam se iznervirao, bolje da sam nešto drugo gledao, ali rekoh da vidim nisam davno... :udri:

:cao:

Posečio kod komšije, znao sam da su blesavi u piću ali ovo danas je prevazišlo svaku meru popili smo boga i još nam čovek podvalio na kraju kad je kavurma trebala da se pravi, otreznili smo se u trenutku , odoh odmah da spavam. :spavam:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mKQUSkv1SCY[/youtube]

danas o5 repa... neide nikako, al od sutra mozda krene, trebalo bi da priskci u pomoc Ropa euro tiger...
pa da vidimo i to...

Cijeli dan kiša i susnježica. Nisam radio ništa napolju. Muvam se po kući, čitam i spavam

išao da pogledam njive kako su poorane.I tako ti ja idem sa mojim Rav-om sve po kaljugi a pored mene džon dir malo se zaglavio pa se muči da izađe a ja prolazim pored njega i mašem mu.

danas nam bila u poseti bivsa ministarka poljoprivrede ivana dulic markovic da nas podrzi u strajku i dala nam par saveta.kad se vracala za suboticu u aleksi santicu joj polupaju kola zato sto je bila kod nas.

Neco je napisao(la):
danas nam bila u poseti bivsa ministarka poljoprivrede ivana dulic markovic da nas podrzi u strajku i dala nam par saveta.kad se vracala za suboticu u aleksi santicu joj polupaju kola zato sto je bila kod nas.
Ako se nevaram dok je ona bila ministar-ka ona je i propagirala i predlagala zakone u kojima se trebaju od velikih kombinata oduzeti tj smanjiti deo zemljista koji obradjuju i izdavati ih godisnje u arendu srednje velikim PRIVATNIM poljoprivrednim gazdinstvima (100 ha +).......eto gd smo sad........ ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh