Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Svaka cast coveku a ti znas sta ti je cinitiZoran Kostović je napisao(la):Kaparisao balirku uz veliku i nesebičnu stručnu pomoć člana Levaka. Čovek je bez nadoknade doputovao iz Obrenovca.![]()

Sneg, kiša, blato, lije za vrat, traktor šlajfa po blatu, stavljaj lance, traktor se "obesio na breg" ruda i kuka se oslonile na zemlju, kopaj sa budakom da oslobodim, testera požela da zeza trči po drugu, saila na čekrku podleće, ceo sam blatav i mokar, još samo fali da se razbolim....... sve u svemu uspeo sam da isečem i istružem 5-6 cerova tj jednu prikolicu drva, kad neće posao ne vredi ništa pokušavati, treba odmah odustati... Ne ponovio se ovakav dan...

uzeo nesto
namirio prasad i sada cu da blejim

crni gruja je napisao(la):bio malo u servsu kao ne mogu bez mene![]()
uzeo nesto
namirio prasad i sada cu da blejim
![]()
![]()

ništa ne brini , ako nešto zapne oko tog traktora mogu puno pomoćitomo555 je napisao(la):Bio na dogovoru kod kolege,kupujem Vladimireca T-25...Sad sam u brigi....

ali bolje sam prošao od duke