jesi nam doneo datum za otpocinjanje pregovora?Dodjoh napokon kuci, prosao sam evropu uz duz i popreko.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesi nam doneo datum za otpocinjanje pregovora?Dodjoh napokon kuci, prosao sam evropu uz duz i popreko.

Jesi li nosio aparat sa sobom, ako jesi može neka fotka od proputovanja.Dodjoh napokon kuci, prosao sam evropu uz duz i popreko.
jesi nam doneo datum za otpocinjanje pregovora?

. Nego jel neko kupovao nešto slično u Masfergu recimo , okvirno kolka bi mogla biti cijena? Kod nas neki čova radi ta stakla , bude solidno samo nije u boji , oko 50e.
. Nego jel neko kupovao nešto slično u Masfergu recimo , okvirno kolka bi mogla biti cijena? Kod nas neki čova radi ta stakla , bude solidno samo nije u boji , oko 50e.
 od stare rucne pumpe za vodu pravim cesmu,a posto je tesko recima opisati evo slika da uprostim
 od stare rucne pumpe za vodu pravim cesmu,a posto je tesko recima opisati evo slika da uprostim 

Cega ?