Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesi nam doneo datum za otpocinjanje pregovora? :osmeh: :haha:

Pregovori otpocinju od ponedeljka, ali nemoj to nikom da kazes, to je u poverenju. Malo sam i nacuo oko cega ce se pregovarati, uglavnom bice napeto, ali resice se vec nesto.

@kosjerac. Imam malo slika, ali malo koja se tice prirode i okruzenja kroz koje sam prolazio, uglavnom sam slikao neke druge stvari, ali o tome malo kasnije na forumu.

Razbio staklo zadnje na maseju , ostalo nije važno spomena ::samo bes::. Nego jel neko kupovao nešto slično u Masfergu recimo , okvirno kolka bi mogla biti cijena? Kod nas neki čova radi ta stakla , bude solidno samo nije u boji , oko 50e.

Danas sam oterao traktor na tehnički pregled. U petak mi je istekla potvrda o ispravnosti. Mogao sam da ukradem još koji dan, ali nisam hteo da dočekam da mi eventualno hitno zatreba, a da ne smem s njim na drum. Traktor Vladimirec je u pitanju iz 1979. a 100% ispravan! Signalizacija radi, a i na valjcima prošao, što sam se i sam iznenadio. Izbacio me u rikverc k'o iz topa. :sjasi:

Tehnički pregled u AMSS me je koštao 2000 dinara, a "obavezno" osiguranje devetsto i neki dinar, računaj još hiljadarka. Dakle tri hiljade ukupno i godinu dana bez strepnje na javnim putevima.

- - - - - - - - - -

E, pa nije samo to. Upravo dolazim iz štale, bio sam i babica danas. Ojarila mi se jedna koza dan nakon termina, a izgleda da će još dve da se ojaridu sad ili sutra ujutro.

Ja danas pravio cesmu :osmeh: od stare rucne pumpe za vodu pravim cesmu,a posto je tesko recima opisati evo slika da uprostim

dsci0073q.jpg

dsci0078y.jpg

Danas sto sam radio,radim vec 3 dana, stavljamo komplet novu instalaciju na rusa 552 i kockasta radna svetla napred i nazad,danas je bilo probno paljenje,sija ko spejshatl:), ima setva da biva i po mraku ako zagusti:)....

Danas ceo dan radio na pripremi voznog parka za prestojecu sezonu.. Paljenje,zamena ulja,zamena filtera,ciscenje filtera za vazduh,zavrsetak remonta trapa na Rakovici,podmazivanje,malo oko kambajna pregledao da vidim ima li nekih ociglednih kvarova ili nedostataka... I poceo sam da zamenim instalaciju na IMT 539 i da nastelujem malo kocnice i da izbacim onu polugu za vazdusno kocenje.. :osmeh:

Danas smo i mi popalili traktore, poceli da pripremamo drljacu za sezonu, skidali valjke, prave se novi drveni lezajevi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh