Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krle, imam i ja i ovce i koze i znam kako je cistiti te obore ali mi to ne zovemo Torino. :osmeh: Mada sam odranije primetio da si vickast.
I kako se resava ovaj problem na Vladimircu?

Kad bude rešeno izvestiću. Odneo sam kod majstora na čekanje. Večeras bi trebalo da dođem na red pa ću javiti. Mislim da će iseći do zdravog, pa ubaciti zakrpu i tvrdim lemljenjem pričvrstiti.

Danas sam opet tovario torinu. Rezervoar je zakrpljen kao što sam i pretpostavljao ubacivanjem parčeta lima i lemljenjem, ali ne tvrdim već običnim(olovo-kalaj) lemljenjem, kao za oluke.

Nesto sam prehladjen ovih dana pa sam uglavnom ceo dan u kuci, inace danas sam se druzio malo vise sa svojim kucnim ljubimcem Tarantula-Grammostola pulchripes... Ocistio sam mu detaljno terarijum, malo sam ga prosetao i narucio neke stvari sa interneta (grejace, hranu, novi treset) stize zima :) evo par slika lepote...
14v03sk.jpg
29ay7ox.jpg

Konačno osposobio traktor za dalji rad nakon farbanja prethodno zakrpljenog rezervoara. Sledi iznošenje stajnjaka, pa oranje. Dugačka je zima.

Intenzivno se sprema I organizuje za poljoprivredno predavanje koje ce biti organizovano u petak 29.11.2013. u Adasevcima, slicno kao u Karlovcima. Detaljno obavestenje ce biti u ponedeljak. Svi ste pozvani.

oprao plug,traktore i parkirao ih u supi cekaju prolece za dalje radove... sad jos svinjokolj i moze da padne sneg...:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh