Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceo dan fugovanje plocica koje su lepljene pre par dana... sutra nastavak(bice i koja slika).

- - - - - - - - - -

Kao sto sam i juce napisao danas plocice i fugovanje. Ovako to izgleda... Pre
11t4av4.jpg
Posle
eiqx4m.jpg
6zoprp.jpg

Danas bio sa Miroslavom Grubanovim u dopisnistvo RTV Vojvodine,nesto kenjali o ovom novom oporezivanju poljoprivrednika i kad sam izasao vidim da mi nema auta.Osecaj je neopisiv kad neznas da li ga je neko ukrao ili pauk odneo,ali ipak sam ja imao malo srece u nesreci pa je pauk bio u pitanju.Posto me je pogodilo manje zlo morao sam i da se malo napijem....10 im ma..i j..em ::samo bes::::samo bes:::udri::udri:.

Danas bio sa Miroslavom Grubanovim u dopisnistvo RTV Vojvodine,nesto kenjali o ovom novom oporezivanju poljoprivrednika i kad sam izasao vidim da mi nema auta.Osecaj je neopisiv kad neznas da li ga je neko ukrao ili pauk odneo,ali ipak sam ja imao malo srece u nesreci pa je pauk bio u pitanju.Posto me je pogodilo manje zlo morao sam i da se malo napijem....10 im ma..i j..em ::samo bes::::samo bes:::udri::udri:.
Sta konkretno znate i sta ste rekli za TV? Ako neces ovde pisi u temi.

Trebao je sad da bude prilog u 17 na vestima ali neznam sto nije.Ma nista konkretno kukali smo da netreba poljoprivrednici da se oporezuju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh