pešut
Član
Gume Fulda 195 55 15, Auto Seat Ibiza Cupra ... Dimenzije si zesce pogodio , svaka cast.
i to fulda cristal montero imam ih i ja u sličnoj dimenziji ujedaju kako su dobre vozim ih isto samo zimi i gaze odlično sneg i blato
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gume Fulda 195 55 15, Auto Seat Ibiza Cupra ... Dimenzije si zesce pogodio , svaka cast.
Na svu sreću samo je klema koja se stavlja na akumulator bila u banani, pa je ceo problem brzo rešen, za neka 3 sata.
Torpedo 9006 duplak...Kombajner;
Kojim traktorom vuces tu ferokopovu tanjiracu?
Pa kud loto neuplati!?Danas u 13.20 odem da uplatim kladionicu i kad sam se vratiooterao jednu prikolicu stajnjaka i sad kad sam se vratio proverim tiket kad ono ja izaso 3500 hiljade i jos sad cekam engleze za 1500 dinara barem ce da ima za malo nafte i za trosak
Пошто је готово са свим радовима, прао сам тракторе и паркирао их под шупу.
Опрао сам 3 трактора, 2 кола и 2 мотора. Остао је још један трактор и мало неких машина и готово и са прањем.
Danas u 13.20 odem da uplatim kladionicu i kad sam se vratiooterao jednu prikolicu stajnjaka i sad kad sam se vratio proverim tiket kad ono ja izaso 3500 hiljade i jos sad cekam engleze za 1500 dinara barem ce da ima za malo nafte i za trosak
Svaka cast kako si setio ovogaTako ja svake godine idem na jesen i u proleće u Torino(da čistim tor), pa leti na Kopakabanu, Bali, u Lucern i druga slična mesta da uživam(čistim torinu, kopam, tovarim bale, kosim lucerku...)
Danas upala misica
e super.....bas sam se pitao koga da zovem,imam za pranje dva kombajna dve zmajevke dve dubrave tanjiraca adaptere i 5 traktora,kad mozes.........