Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na svu sreću samo je klema koja se stavlja na akumulator bila u banani, pa je ceo problem brzo rešen, za neka 3 sata. ::sramota::

Danas po meni najgori posao u godini!!!!! Nevolim da secem i da cepam drva pa to ti je... :udri:

Moj cale je sekao na cirkular,ja sam cepao i pakovao pod supu...
Ovako je to izgledalo... :osmeh:

img2410.jpg

Kad vidim ovu gomilu dodje mi da manem... ::sramota::

img2409.jpg

Moj cale u akciji.. :osmeh:

img2411.jpg

I na kraju to sve treba ovako da izgleda....

Danas u 13.20 odem da uplatim kladionicu i kad sam se vratiooterao jednu prikolicu stajnjaka i sad kad sam se vratio proverim tiket kad ono ja izaso 3500 hiljade i jos sad cekam engleze za 1500 dinara barem ce da ima za malo nafte i za trosak

Пошто је готово са свим радовима, прао сам тракторе и паркирао их под шупу.
Опрао сам 3 трактора, 2 кола и 2 мотора. Остао је још један трактор и мало неких машина и готово и са прањем.

Пошто је готово са свим радовима, прао сам тракторе и паркирао их под шупу.
Опрао сам 3 трактора, 2 кола и 2 мотора. Остао је још један трактор и мало неких машина и готово и са прањем.

e super.....bas sam se pitao koga da zovem,imam za pranje dva kombajna dve zmajevke dve dubrave tanjiraca adaptere i 5 traktora,kad mozes.........

Danas u 13.20 odem da uplatim kladionicu i kad sam se vratiooterao jednu prikolicu stajnjaka i sad kad sam se vratio proverim tiket kad ono ja izaso 3500 hiljade i jos sad cekam engleze za 1500 dinara barem ce da ima za malo nafte i za trosak

Još kad sam mali bio pa pomažem mom tati da vozimo stajnjak onda tata kaže: "E sad valja kupiti lutriju!" Narodno verovanje kaže da govna donose sreću. Šteta što onda i ja nisam uplatio neku srećku, valjda bi me usralo ovog puta.

Nema veze, lepo je meni protekao današnji dan. Ja sam danas išao u provod u Torino. jel se tako kaže kad se kida torina?
Dakle danas kidanje torine i kipovanje na gomilu.

Torina je vrsta stajnjaka od ovaca ili koza - đubre iz tora. Karakteristična je po tome što se prilično teško čisti jer to je zapravo polu-suva, tvrdo presovana(izgažena) amorfna masa od kake i pišaćke, armirana prostirkom i ostacima kabaste hrane.

Tako ja svake godine idem na jesen i u proleće u Torino(da čistim tor), pa leti na Kopakabanu, Bali, u Lucern i druga slična mesta da uživam(čistim torinu, kopam, tovarim bale, kosim lucerku...) :haha:

Praznik? Misliš svetac? Barem je crno slovo pa sam našao u tome izgovor da se ipak latim vila. Nisam svečar, a nisam ni išao nikom na slavu. Sutra ću na pojtarje.

Tako ja svake godine idem na jesen i u proleće u Torino(da čistim tor), pa leti na Kopakabanu, Bali, u Lucern i druga slična mesta da uživam(čistim torinu, kopam, tovarim bale, kosim lucerku...) :haha:
Svaka cast kako si setio ovoga :haha:

Inace juce izvlacio rucno stajnjak u bastu iza kuce, pa oranje, pa posekli nekoliko metara drva. Danas upala misica

Danas upala misica

E, to ti je kad ne treniraš redovno.
Ja sam danas imao ovaj rad:

Primetio tata da kapljucka nafta ispod traktora pa podmetnuo rasečenu bocu šestolitarku, a ja šta ću, morao sam juče tako kako jeste da oteram traktor na bašću da iskipujem kola đubra što sam bio natovario. Zato sam danas uzeo i ispraznio rezervoar pa ga skinuo da zavirim odozdo da nije istruo kojim slučajem.

A kad ono upravo to. Dera se prvo okom nije videla, ali sam je ja vrlo lako otkrio jer je na tom mestu rosilo i nakon što sam krpom utro. Noktom sam jače raskopao tu deru pa se ukazala u svoj svojoj veličanstvenosti.

Ako kogod bušu ne vidi, evo je u gro-planu.

Odmah sam posumnjao na to jer znam da je to jedna od karakterističnih slabih tačaka kod Vladimirca. Kod njih rezervoar leži na gumenoj podlozi koja zadržava vodu i prljavštinu što kad-tad izazove koroziju.

e super.....bas sam se pitao koga da zovem,imam za pranje dva kombajna dve zmajevke dve dubrave tanjiraca adaptere i 5 traktora,kad mozes.........

Никакав проблем, само припреми новце и нема шта да бринеш.
И уместо тих силних тачки, боље да си научио да ставиш и по неки зарез.
RolandChayer-FuckingBananas-Smiley.gif

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh