Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas usluzno branje , napokon dovezao berac da prespava kuci :)
2chrk92.jpg
2qv7ck1.jpg
2605ysz.jpg

Danas je došlo na red paljenje ostataka kukurzovine, pozdrav poljočuvarima ::super:: koji nas nisu ometali a mi smo sve obavili bezbedno, odgovorno i bez problema.

jel se ne bojite da vas navataju poljo cuvari
Malo je riskantno ali računam znam se sa njima :osmeh:imamo neko medjusobno poverenje i prećutni dogovor da kada svi skinu useve nije problem upaliti ali da ništa ne prelazi na komšijske njive. Kod nas više nema parcele koja nije skinuta i relativno je bezbedno. Gde je uzorano popališ bez problema gde nije obrazdiš i šibica.

Dobra stara paljevina... :osmeh: Kod mene u ataru to vise nesme d ase radi.... Kazne su neminovne,samo se setaju sa Ladom Nivom i obilaze!!!! Ako te nahvataju nadrljao si.... Ali sad imamo drugih problema ljudi upale i pobegnu pa se pozar prosiri....

Ma ja se vise ne igram sa tim,da me uhvate i da platim... Bolje predjem jednom tanjiracom pa izorem ako nemoze od zetvenih ostataka...

I ja danas završio zadnu parcelu zimskog oranja,nikad ranije nisam završio sve poslove.Pranje i parkiranje mašina, još par bašti u usluge i to je to za ovu godinu.

Danas zavrsena sezona, oprao sam traktore, smjestio sve mašine u garaže, sve sredjeno za kišu, sad nek pada slobodno koliko hoće.

Pocela sezona lova::spreman na sve:: bice veselo,danas sem lovaca niko ne (sme) izlazi u polje pogotovo kad lovci malo vise:ppozdrav:.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh