Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas nismo nista radili osim sto smo bezali od SNS batinasa u Vrbasu kako Pajtic prica u novinama Blic xaxaxaa ljudi moji koje DS lazi da covek ne poveruje:haha:

Danas je moj rođendan, ali sam od rane zore na visokoj turaži. Prvo sam radio malo sa đacima, pa drljao, pa vozio neki stari klavir, pa opet drljao. Sad sam seo pred ekran.
Sve, sve ali taj klavir je najinteresantniji od svega. Ajd' što su se svi smijali ulicom dok sam ga vozio na usranoj traktorskoj prikolici, onako polu raskomadanog al još i jedan bicikli preko njega su načočili gospoda tegljači, pa još kad sam počeo da manevrišem sa pomenutim skupom vozila ispred muzičke škole i uterujem u dvorište preko ivičnjaka i između stabala i parkiranih automobila... Šta da vam pričam. Više sam se oznojao od tog marvenisanja volanom dok tuče sunce u kabinu nego od samog nošenja klavira. Od te radnje sam pak zapatio jednu poveću modricu na desnom ramenu kako mi se usecalo pomagalo za nošenje tereta.
I onda na kraju tako znojav i prašnjav uđem u školsku čajdžinicu da se osvežim nečim, a sve lepe i mlade nastavnice poleteše iz zbornice na mene da me ižljubidu i čestitu mi rođendan.:cvetic:
Morao sam da im pobegnem prvo da makar malko sumijem lice.

Ja sam danas pekao rakiju. Za razliku od prethodnih 60 dana kad sam isto pekao rakiju. Al ću zato sledećih dve nedelje isto da pečem rakiju... Uh, kako je ne volim.

brao grozdje i gnjecio ga rukama pravio vino,ala ujeda za ruke uff......:haha:

Poslednja izmena:
Danas sam gotovo otegao papke od posla. Do 11 bio u šumi, narezao oko 5 kubika drveta, sve neka sića od maksimalno 10cm prečnika pa dangubno, pa iznosio na ramenu iz šume, pa u prikolicu, pa iz prikolice...uhhhh. To je otprilike to za ovu godinu, dovezao sam 6 prikolica drveta,mislim da će biti dovoljno, biće i kukurza da se kruni. Posle malo odmorio pa pokosio nešto manje od hektara trave, otava mekana kao pamuk, porasla od ove topline. Bole me ruke do besvijesti, prvo jutros morao da obaram i krešem tu siću sa velikom motorkom (a ona teška 12kg) jer je na maloj puklo crijevo koje vodi benzin do karburatora (a ona teška samo 4kg...), posle me dokrajčila kosačica, brate koliko je samo teška, imam osjećaj da će ruke da mi otpadnu.

Danas transport kukuruza, evo i jedne slike...
29q0bi9.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh