Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zorane zelim ti uspesan i brz oporavak, godine polako stizu moramo se paziti.:ppozdrav:

P.S. Kada dodjes kuci onda se mazi i zanovetaj, neka te gospodja Mira sluzi i pazi.:osmeh:

Danas natovario u dzakovima u auto prikolicu jedno 500 kg zivinskog djubreta i hajd razbacicu to malo po strnjiki. Komsija do mene ima kupus i dobro ga polivao a meni prednji desni tocak od auta upadne u razor gde je natopljeno kao bara. J...o sam i kupus i polivanje i komsiju, al nisam mogao da se iscupam. Nigde nikoga u blizini sa traktorom da me iscupa, srecom pametni ljudi izmislili mobilne pa viknem kolegu i on dodje sa traktorom i iscupa me. Naplatili mi u perionici duplo pranje auta, Mozete zamisliti kakv je bio. Ja sam se izuo bos, ustvari ostale mi patike u blatu pa sam ih bacio u gepek.:osmeh:

Zorane zelim ti uspesan i brz oporavak, godine polako stizu moramo se paziti.:ppozdrav:

P.S. Kada dodjes kuci onda se mazi i zanovetaj, neka te gospodja Mira sluzi i pazi.:osmeh:

Danas natovario u dzakovima u auto prikolicu jedno 500 kg zivinskog djubreta i hajd razbacicu to malo po strnjiki. Komsija do mene ima kupus i dobro ga polivao a meni prednji desni tocak od auta upadne u razor gde je natopljeno kao bara. J...o sam i kupus i polivanje i komsiju, al nisam mogao da se iscupam. Nigde nikoga u blizini sa traktorom da me iscupa, srecom pametni ljudi izmislili mobilne pa viknem kolegu i on dodje sa traktorom i iscupa me. Naplatili mi u perionici duplo pranje auta, Mozete zamisliti kakv je bio. Ja sam se izuo bos, ustvari ostale mi patike u blatu pa sam ih bacio u gepek.:osmeh:

Nama je zadnji točak od kombajna upao juče u do sada nepoznat bunar.

Desna strana bukvalno do osovina da se jedva vrata mogla otvoriti. Otkacimo prikolicu i krenem ga sa komsijinom gurkom ali ne moze iz razora.::jako_besan:: Njakao sam ga napred nazad ali nisam smeo dugo jel je propadao jos vise a i poceo je da se greje. Kada sam izasao napolje onda sam tek video kako je to natopljeno, patike mi ostale u blatu.:osmeh:

Imenjače želim ti brz oporavak. Blago tebi kad imaš Miru tebe uvek mogu da ostave i na "Nju":osmeh: Dule jesul patike Nike ili starke:osmeh:

Gospodine Zorane želim Vam brz oporavak jer mi iz humorističke redakcije smo proveli izvestan broj dana na bolničkom lečenju pa znamo koje su to muke, a posao kod kuće stoji.:ppozdrav:

Još jednom se svima zahvaljujem na podršci. Posao kod kuće ne stoji.Uz dobru organizaciju i pomoć prijatelja je sve završeno. Jedino se odlaže izgradnja štale. Prihvatiću Duletov savet oko maženja. Vama iz humorističke je posao najmanje stajao kod kuće.:cao:

Zorane brz oporavak i sto je naj vaznije bezbolan.. A za posao nebrini bitno je da se izleci noga... Puno podrske i nedaj se... :ppozdrav:

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Moj posao ovih dana pre zetve.

Zoki ,prijatelju moj zelim ti da sto pre na noge stanes , a da ce da bude bezbolno i brzo , znas i sam necu da ti pricam ... pozdravlja te Gruja , sami stisni zube i guraj napred , nema nam druge ..

- - - - - - - - - -

Juce da sam se jos malo zadrzao u gradu , ostadoh bez koze , zavukla glavu u drugi box , zaglavila rogove i pocela da se gusi .. uhh jedva sam je odglavio jer je malaksala i visila svojom tezinom na vratu , da znaste kako je otekla u stomaku i kakva joj je glava bila ,,, strasno , umivao sam je i hladio , hvala Bogu ostala ziva

Danas svetac,skoro ništa nisam radio,jedino sam išao sa ćaletom da hvatam roj pčela koji je bio na drvetu na 5 metara visine,i lepo me izujedaju pčele,:zli: kad nemam pametnijeg posla

Za veliko čudo ni jedan milimetar,više se vidi kad me ujede komarac,ali ne volim ih ni čuti kad zuje,a kamoli kad me pojure,mislim da tad brže trčim od bolta:haha:

Nije danas nego juče uveče je bila proslava kraja žetve negde u Banatu.Dobro se jelo i pilo, a domaćini pravi.
Ujedno je to bila i prva proba za ražanj i neku skalameriju za sečenje mesa.Sve se pokazalo kao vrhunsko, ali ipak je najkvalitetnije bilo meso i salata.Koje meso? Nije opšte bitno pored ovakvog društva.:ppozdrav:
ssl22130.jpg
ssl22131.jpg
ssl22132.jpg
ssl22133.jpg
ssl22134.jpg
ssl22135.jpg
ssl22136.jpg
ssl22137.jpg
ssl22138.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad