Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel se meni cini ili je na drugoj slici rakovici desni prednji tocak malo kriv?

iksi оба точка су тако намештена да не стоје паралелно, већ им је горњи крај истурен малчице ка спољној страни. Да ли то тако треба, не знам, али тако је било када смо је дотерали.

Слободане, Матић ти је одговорио. Чини ми се да сам и ја написао одговор, али се негде изгубио. Дешава се.

Док су се сушили, искористио сам прилику да их сликам јер ко зна када ће опет бити тако поређани.

Danas familijarno razgledanje Temerinskog vašara.Stočni fond je bio malo zastupljen, nešto malo mehanizacije i najviće šatri sa raznim pečenjem.Malo slika sa vašara:
Uspešno sam reklamirao naš forum:
ssl22211.jpg
ssl22212.jpg
ssl22215.jpg

ssl22213.jpg
ssl22214.jpg
ssl22216.jpg
ssl22217.jpg
ssl22218.jpg
ssl22220.jpg

zaradili smo na psenici,sada spakujemo kofere i idemo za grcku sve da potrosimo.(mislim da ce biti dosta za gorivo)

Danas pravio mlin (vodenicu). Nekad ih je kod nas bilo desetak i ostao samo jedan u pogonu. Ovaj koji pravimo je bio pred rušenjem pa ajde da ga popravimo. Kad smo počeli gledati šta treba zamjeniti vidimo da je najbolje sve iznova. I tako pomalo prikupljamo i radimo. Nema potrebe da taj mlin radi ali ponekad nekoga povuče želja da nešto samelje, a neka nešto ostane i poslije nas.

Danas me je moj zet, pčelar vodio da vidim kako se vrca med na veliko. Nemam pojma o tim stvarima pa mi je dobro došlo da se malo obavestim.

Šasije sa košnicama u pustari između Bašaida i Melenaca.

Ovako izgleda na jednoj od tih platformi.

Nasmejana lica dvojice bradonja.

I priprema ambijenta za obedovanje.

- - - - - - - - - -

Zaboravih da kažem, na ekskurziju sam išao oko podne, po najvećoj vrućini kad ne može da se radi, a ujutro i uveče, zna se - utovar istovar bala. To nisam slikao ovog puta, isto je kao i ranije.

Danas idemo na

[h=1]PLIVAČKI MARATON JARAK - ŠABAC 2013[/h]

Četrdeset i četvrti po redu, Međunarodni plivački maraton Jarak - Šabac održaće se u nedelju, 04. avgusta 2013. godine, u Šabcu, u organizaciji organizacionog odbora Međunarodnog plivačkog maratona Jarak-Šabac.

Ovogodišnji
plivački maraton Jarak - Šabac održaće se na reci savi kod Šapca, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa FINA pravilima.

Programom plivačkog maratona Jarak - Šabac
predviđena je trka u dužini od 19 Km, od sela Jarak do Šabca.

Moze da se kaze i da je danas jer sam ostao do 3h ujutro na Hajducim vecerima u Crnoj Bari ,za zabavu bili zaduzeni Mira Aleksic i Big Bend Dejana Petrovica.
img0387.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh