sova
Član
Ma pitao sam za nesto konkretno, naime i ja sam imao prije skoro 3 godine mozdani, imao sam izliv u centru za ravnotezu tzv ''ishemijsko krvarenje''.da naravno skroz drugi covek.????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma pitao sam za nesto konkretno, naime i ja sam imao prije skoro 3 godine mozdani, imao sam izliv u centru za ravnotezu tzv ''ishemijsko krvarenje''.da naravno skroz drugi covek.????????
Није од М48. По облику и димензијама је најсличнији манлихеру М1895, али ме буни наш жиг АТЗ.Bajonet od m48?
Sta si koristio kao elektrolit , kristalna soda (natrijev karbonat Na2CO3) ?Данас сам се мало играо са старим гвожђем. Нашао у гомили отпада, а мени жао да се претопи па дај да пробам сачувати колико се може.
Далеко је ово од неког стручног захвата, али сам задовољан како је испало.
Након проналаска.
![]()
Мали козметички третман електролизом.
![]()
Након третмана се указаше жиг и серијски број.
![]()
![]()
![]()
И завршни корак, да се ушминка са мало дрвета.
![]()
Nije to taj kvalitet koji radi kristalna soda .Soba bikarbona se mora peci na visokoj temperaturi da predje u kristalnu sodu. Tako kaze teorija.Обичну соду бикарбону, то ми је било на стању у кући.
Двије кесице на десетак литара воде, исправљач 12V и неких 2-3 сата се киселило. Дебље наслаге очистио месинганом четком и на крају фина челична вуна.
Kom je puno efikasniji, ali tako se nagriza metal , a ovom elektrolizom se ne unistava zeljezo , korozija se prebacuje sa jedne na drugu elektrodu.Nesto nevjerovatno sto sam vidio od mog starog. Nekad ,dok je bilo vise sljiva, kad ostavlja u burad za rakiju stavi sljive i u jedno malo burence ,tu ubaci sto skupi zardjalog alata , izoranih stvari i slicno , to kad se izvadi nakon mjesec dva ko novo.