Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ово је добро, да видиш шта се оре по целој Србији.Nije valjda da se ovo ore ?,ja ovo ne bi orao nikad ,samo okreces novo kamenje na povrsinu.Tu samo min till ,nista drugo.Spram nasih oranica,iskreno meni ovo na prvi pogled lici na kamenolom neki.
marko67, nije uredu sto pominjes i invalidske penzionere. Taj sam. Nedao Bog nikome invaliditet, a da mora da radi. (imao sam izliv krvi u glavu, mozdani udar). Trajni i potpuni gubitak radne sposobnosti.Вероватно је скупо, имају Турци и пољаци разне моделе.
Проблем је што оде у сено, па целу зиму чистим јасле.
Земље је увек давала доста, али нахранити све је тешко. Много је ага и бегова, војске, полиције, инвалидских пензионера.....
Раније су сви радили, деца од 6 година и старци од 86 наравно према могућностима а Сад све хоће сажвакано.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Извињавам се због грешке, изоставио сам наводнике, ове што ја знам 98% су здрави, чак незнају ни дијагнозу због чега су инвалиди.marko67, nije uredu sto pominjes i invalidske penzionere. Taj sam. Nedao Bog nikome invaliditet, a da mora da radi. (imao sam izliv krvi u glavu, mozdani udar). Trajni i potpuni gubitak radne sposobnosti.
Jel' imas nekakve posljedice, fizicke?marko67, nije uredu sto pominjes i invalidske penzionere. Taj sam. Nedao Bog nikome invaliditet, a da mora da radi. (imao sam izliv krvi u glavu, mozdani udar). Trajni i potpuni gubitak radne sposobnosti.