Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kuću na ćošku.Najgore je imati lepu ženu i njivu pored puta!

Ja bi trazio da se pridruzim tim orgijama, da imam tako nesto u zadnjem delu dvorista. Da bar neka plati rentu.Tako je, gde god nađeš zgodno mesto ti **greška posadi...
Plac, gde mi je kuća i ekonomsko dvorište, je nekad bila njiva normalne duži, 380m valjda, i na vrh bašte imam nešto voća i na kraju bagrenjak.. E tu često svraćaju, i mladi i stari, i u dvoje i u četvoro, i u kolima i na skuteru, i na ćebetu ko piknik.. Tako da, navikao sam.. Ostavim im samo kantu I poruku da kurtone I maramice pokupe za sobom, jer deca se tu igraju i beru voćke pa baš nema smisla da nalete na nečiji kurton.. Ovo ostalo sve ok, ne smeta mi.. Ljubav pobeđuje..
Nemoj samo da prodjes kao Mujo kad je hteo da proba orgije u javnoj kuci.Ja bi trazio da se pridruzim tim orgijama, da imam tako nesto u zadnjem delu dvorista. Da bar neka plati rentu.
![]()