Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ne treba. Nije mi to bila namera ni najmanje.Dušane ne vredja to mene ni malo!
Pa neće za džabe da zapne. A i što bi? Ja znam gomilu ljudi koji rade, muče se, ne biraju poslove i opet ništa nemaju. Sa druge strane neki sa mnogo manje truda prolaze mnogo bolje..Nece vise niko da zapne, kraj price.
Ma nece ni masinski da rade a kamo li nesto rucno, a sto su i ludi kad vide kako neko drugi brze i bolje zivi a ne muci se, tako ide u krug.
Pa taj jednom da dobije cekic po prstu, osnovo bi udruzenje za zastitu od cekica!!
Evo u selu klinci pokupovali BMW, i svi do jednog voze BMW, izgleda sramota voziti jeftiniji auto...
Ne kazem, mozes budakom tuci u beden ali ako nema vajde od toga zasto to raditi...I ne treba. Nije mi to bila namera ni najmanje.
Pa neće za džabe da zapne. A i što bi? Ja znam gomilu ljudi koji rade, muče se, ne biraju poslove i opet ništa nemaju. Sa druge strane neki sa mnogo manje truda prolaze mnogo bolje..
Inače BMW (zavisno od modela) i ne važi više za neki skup auto.
Potpuno se slažem sa tobom.Niko neće u štalog i svinjac,jer će ga optužiti da smrdi.Samo ne znam šta bi jeli da nije takvih.Pa neko mora i u gradskoj čistoći da radi.Što se ti ljudi gledaju sa omalovažavanjem.A i ti što ih tako gledaju,sami o sebi govore i o svom karakteru i o svojoj inteligenciji.Ne kazem, mozes budakom tuci u beden ali ako nema vajde od toga zasto to raditi...
Ali je cinjenica da su se ljudi opustili i ulenjili, gledam ljude iz godina djeda svog, retko ces naci lenjog coveka.
Mladji biraju posao, ako je prljav, podsmevaju se onome ko ga radi, umesto da pokazu malo postovanja!!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Zorge ne mislim ja da sam Supermen, ali mislim da sam originalni pripadnik seljačke vrste koja je odrasla u selu!!!Пази се Супермене да не набасаш негде на криптонит.
А на њега се једном набаса, хтео ти или не.
И онда почнеш да се вајкаш к'о баба "Није ти човек ништа..."
Za gvozdje se kaze zamor materijala. Osovina nosi, nosi pa malo napukne i na kraju se totalno skrje. Tako i covek.Taman sam hteo napisati nešto u tom stilu...
Ne radi se tu o sramoti i šta ti ja znam, ne radi se tu o reverser u i klimi i grameru.. Radi se o tome što kad si mlad nije ti ništa, al te to posle stigne kad tad... Pristojna kabina je 200 do 500 e, od rajke recimo, na staljina i bog da te vidi... Nije to mnogo para, a znači... Može čovek sve al pitanje je dokle..
E koliko sam puta video da čovek ručno okreće kamionku u dvorištu, a sad sa 5x godina ni blizu kako drugi u tim godinama mogu...