Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Ni ja ne podrzavam nasilje ali ovo nije moglo drugacije.
Mozda ga ovaj samar urazumi jer roditelji ocigledno nisu umeli.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Maniri dolaze iz kuce, nazalost imam priliku da vidim ponasanje nekih ljudi jel mi je posao takav da ulazim u stanove. Imao sam situacije gde mama kaze sacekajte da sin zavsi igricu pa cete onda pogledati net, ili da leze ko begovi i stariji i ponasaju se kao najveci kreteni tipa s vrata,
"Meni to ne radi ja cu raskinuti ugovor" .Nema ono "Dobar dan", nego napad sa vrata. Za takve tipove se prebacim u drugi mod i namerno ih **greška na finjaka.Da ne kazem da me boli tuki da im resim generalni problem.O tome da ne znaju ni osnovnu stvar da kazu, j...no "Dobar dan" kad im uđes u kucu nemam reči.Skoro sam imao slucaj da mi nabildovani kreten pun testosterona izleti iz stana u hodnik i pocne da se dere na nas kako nema net i sta mi tu radimo. Kazem mu lepo da zavrsavamo za dva minuta i da je problem u zgradi, da ni drugi ljudi ispod njega nemaju net, ne on ce dalje kako se ja zovem, bla, bla, reko druze kako se ti zoveš. Izleteo si mi tu ni dobar dan, pomoz bog, kao da ja nemam pametnija posla nego sam dosao kod tebe u zgradu da ti kvarim net.Reko sta te briga kako se ja zovem, posto sam bas bio popi.. eo. Kaze mi lik sad ces da vidis. Napise meil u firmu, nasere svasta, i vrhunac svega kaze kako zahteva da se ja sankcionisem i da se on obavesti o mojoj sankciji, dalje tako kaze da se oslobodi placanja dva meseca neta ili raskida ugovor. Dođem u firmu sutradan, direktorica me zove na mob, sta je bilo, ispricam joj da lik izgleda nije isao da dize tegove taj dan, da je malo nervozan i ne zna skim bi se svađao, jel se mi snjim nismo ni nastavljali u svađi, pa eto pise meilove. Na kraju legla stvar.
Dokonih budala koliko hoces,na kraju kad smo sisli do inerfona da vidimo kako se preziva, da ga zapamtimo, ono moj prezimenjak, kolega me zeza, al ti rođo zaj.. an, ha, ha.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

I ja sam bio vredan kuci kad vec ne moze u polje da se radi
0027ec280a397a185e13f5abb3423140.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Vukao stajnjak...
Ručno, upravo, traktorom......
3 velike Dubrave...
Bio mi komšija i sestrić da pomognu...
A bilo je i 🍻 :ppozdrav: normalno !!!!!
Do podne smo završili, sad sedim i čitam, a krajičkom oka gledim u Kisić-Tepavčević, na TV, plaši me tendencijom kovid 19 prognozama....:eek::p

Nazad
Vrh