Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Cisto da ne bude svaki dan vezan samo za poljoprivredu
b20b7c1995e50754d45ffc7b31f4a468.jpg
a460bea778151817c2fab9275efa8cf1.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas probao da zavrsim posao sa drpjačom mesto sečka valjka. I oborio sam stabljike suncokreta, da ne naprave vecu havariju na žicama veceg traktora, pošto je grudobran za rusa i nije prepravljen za case-a, a treba tanjirati.

Zovi je kako hoćeš,ne vidim lepo na slici interesuju me ovi rasponci između merteka da li su to po dve ftafne kovane sa strane ili nešto deblje

Danas se vraćam sa terena, vozim floridu pick up jurim 50km/h kišica rosi svira džej, nove vintere prošli mesec montirane reko lagano idemo, odjednom izgubim kontrolu, sletim sa druma u njivu okrenem se 2_3 puta , Bog me sačuva da da promašim drvo i banderu i da se ne prevrnem, iz neke kuće preko puta izadje lik izvadi tel i slika?????
Reko bato pitaj me jesam li dobro???
On mulac slika i ćuti!!!!
Vidim da mi je spala guma sa felne, zamenim točak, stanu neki dobri ljudi pomognu mi!!
Dodjem kući uzmem drugi auto i odem kod mulca u kuću da ga pitam zašto me slika debilko????
Roditelji isti takvi debili!!
Znači koske ću mu slomiti srešću ga u BP

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Danas sta god da vide slikaju, kada izadju u grad slikaju, sta jedu sta piju(kafice sa srcima i ta sranja) ko da nekog boli kita sta ko radi sta ko jede.Muka mi je od takvih.

Danas se vraćam sa terena, vozim floridu pick up jurim 50km/h kišica rosi svira džej, nove vintere prošli mesec montirane reko lagano idemo, odjednom izgubim kontrolu, sletim sa druma u njivu okrenem se 2_3 puta , Bog me sačuva da da promašim drvo i banderu i da se ne prevrnem, iz neke kuće preko puta izadje lik izvadi tel i slika?????
Vidim da mi je spala guma sa felne, zamenim točak, stanu neki dobri ljudi pomognu mi!!
Dodjem kući uzmem drugi auto i odem kod mulca u kuću da ga pitam zašto me slika debilko????

Ovi pametni telefoni su vekiko zlo koliko i dobro.Nisi ti jedini slučaj.On umesto da ti pritekne u pomoć.on slika da bi okačio da svi vide tvoju nesreću.Ti si u ovom slučaju bio tipka na telefonu.

Лука, јеси сигуран да ти тај км сат исправан?

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Luka seti se samo onih budala od pre par godina u Londonkom metrou, snimali budalu dok je sekao nasumicno ljude mačetom.Ludak psihicki bolesnik, niko da se usudi bar sleđa da mu j.. e mamu, al zato su uzeli telefone da snimaju.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Nije on kriv, roditelji su.
Da je imao redovne dnevne aktivnosti uz zabranu koriscenja istog sve dok ne obavi te da kazem obaveze danas bi to drugaciji covek bio, ovako roditelji mentoli, kakvo dete moze biti??
Kad vidim da se covek muci i da ima problem ako smatram da na bilo koji nacin mogu pomoci, uvek pridjem, bilo na njivi, na putu, nije bitno apsolutno.
Njegovo je da li ce to ceniti ili ne..
Danas je sve kontra, jbg, sto je najgore nista se ne menja na bolje, nego naglo na dole.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Većina nas je spremna za pomoć ali ima svakakvih iskustava. Kod moje kuće je veća dupla krivina i dosta ih je završilo u gapi a neki i u voćnjaku. Svaki put izađem van sa namjerom da pomognem ali prvo procjenim dali su pijani. Ako jesu ne prilazim. Imao sam neugodnih iskustava od toga da ih se nisam poslije mogao riješiti, dolaze zahvaljivati a u stvari dođu da piju, do veoma ružnih riječi a i ja imam neki feler da kad vidim pijanca da tetura. Dobijem napad alergije.

Trebao si ga odma uvatiti za uvo i voditi oko auta ko majmuna....

Nazad
Vrh