MOMOSARIC
Član
Kod mene sam total uništava bagrem i vrbu , ostale drvene ne. Ja sam dodavao starane .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ovo se zove garaza a ne supa..mislim da je 15×8 trebao sam sad da naprqvim jos jednu odmah pored nje da ide u G ali ostavili smo za proleceDobra šupa,koja je širina
Dve stafne 5x10 dobro ispalo bez stubova milina,nigde nije caknulo a ima vec 15god kako napravljenaZovi je kako hoćeš,ne vidim lepo na slici interesuju me ovi rasponci između merteka da li su to po dve ftafne kovane sa strane ili nešto deblje
Ovi pametni telefoni su vekiko zlo koliko i dobro.Nisi ti jedini slučaj.On umesto da ti pritekne u pomoć.on slika da bi okačio da svi vide tvoju nesreću.Ti si u ovom slučaju bio tipka na telefonu.Danas se vraćam sa terena, vozim floridu pick up jurim 50km/h kišica rosi svira džej, nove vintere prošli mesec montirane reko lagano idemo, odjednom izgubim kontrolu, sletim sa druma u njivu okrenem se 2_3 puta , Bog me sačuva da da promašim drvo i banderu i da se ne prevrnem, iz neke kuće preko puta izadje lik izvadi tel i slika?????
Reko bato pitaj me jesam li dobro???
On mulac slika i ćuti!!!!
Vidim da mi je spala guma sa felne, zamenim točak, stanu neki dobri ljudi pomognu mi!!
Dodjem kući uzmem drugi auto i odem kod mulca u kuću da ga pitam zašto me slika debilko????
Roditelji isti takvi debili!!
Znači koske ću mu slomiti srešću ga u BP
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Trebao si ga odma uvatiti za uvo i voditi oko auta ko majmuna....Danas se vraćam sa terena, vozim floridu pick up jurim 50km/h kišica rosi svira džej, nove vintere prošli mesec montirane reko lagano idemo, odjednom izgubim kontrolu, sletim sa druma u njivu okrenem se 2_3 puta , Bog me sačuva da da promašim drvo i banderu i da se ne prevrnem, iz neke kuće preko puta izadje lik izvadi tel i slika?????
Reko bato pitaj me jesam li dobro???
On mulac slika i ćuti!!!!
Vidim da mi je spala guma sa felne, zamenim točak, stanu neki dobri ljudi pomognu mi!!
Dodjem kući uzmem drugi auto i odem kod mulca u kuću da ga pitam zašto me slika debilko????
Roditelji isti takvi debili!!
Znači koske ću mu slomiti srešću ga u BP
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk