Paracinac88
Član
da na to sam mislioMislis koliko moze najvise da se spusti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da na to sam mislioMislis koliko moze najvise da se spusti?
ako ne zaboravis sutra izmeri pa mi javi cisto da znam,a ja cu sutra da probam svakako jos napred da poguram pa sta mu budePa mozda 1,5-2m
Kod mene je na duvanje obruc, treca mu sezona, zasad ok.
Napravi neki protiv tegkolege napravio sam kolica za puza od 9m motor na gornjoj strani i kad sam ga stavio vaga mi podize mi se zadnji deo puza...koje su duzine prednje cevi a koliko zadnje gde na ramu..ja stravio od 3,5m prednje a zadnje od 2,5m duziine.ako hoce neka mi neko napise koliko je kod njega na puza duzina cevi od kolica ?
Platim bugarina da sedi na kraju i resena stvar... ma jos treba tockovi da idu napred i bice bolje,kad dodjem s posla kuci jebavacu ga kako znam i umemNapravi neki protiv teg
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
I onda se žalimo kako ništa nije dobro a nestašica bazena.Još Vule treba da steže.Ove godine ludnica sa bazenima. Ja sam uzeo krajem juna na buvljaku u Subotici onaj sa stubicima od 3m za 8500din, ujak je isao pre desetak dana isti taj bazen 20000din. Posto se zna sa prodavcem u prici kazu da su njih trojica (tri tezge jedna do druge) ove sezone prodali zajedno 4000 bazena.
Juce sam opet pitao za taj isti bazen, sad je cena 24500din.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ma kakvo prepravljanje,lako cu da skratim cevke nije problem ali videcu jos napred da poguram ceo ram i tockove..Ozbiljno ti kazem to ti je najlakse i najbrze kad je sve vec gotovo gde da ponovo prepravljas
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
I ja kad nešto radim kad popijem 6 piva ko da nisam ni jedno. Ni da me pipne... samo se nadujem i teže radim. Rešio sam da više ne pijem pivo dok radim. To je bacanje piva.I ja juče popio 12 komada za ceo dan, kolega i ja najmili se da iznesemo neki šut, i pili, i pili, o jedared veli on meni, eeee, jbt-e, jesi ti " puštao vodu" ?
On to zove "moram da zviždim"....
Rekoh, jok, a ti ?
Konstatovali smo da smo ceo dan tamburali po pivu, a nismo "močali" !!!!!!!!
Sve izašlo na leđa !!!!!!!!!!!!!!
Znaci imas samo svoje zdravo misljenje.Ako je bazen od 100e luksuz onda za bolje i nismo.
P.S. Nemam bazen kuci i nisam glasao za ove.