dusanboss
Član
Kažem ja to ne bih u životu kupio. Koliko vidim svi koji ih imaju ne traju im nešto dugo. Vrlo brzo se probuše. Verujem da ima i kvalitenijih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти си мене канда помешао са неким?Vredi svaku paru, a budala je ko se kupa u njemu?
Nisi mi nekad jasan sa tvojim izjavama...
Ja sam taj koji ne podržava kupanje u tim bazenima. (osim za decu ispod 7 god)Vredi svaku paru, a budala je ko se kupa u njemu?
Nisi mi nekad jasan sa tvojim izjavama...
I ja juče popio 12 komada za ceo dan, kolega i ja najmili se da iznesemo neki šut, i pili, i pili, o jedared veli on meni, eeee, jbt-e, jesi ti " puštao vodu" ?Danas: popio pivo, popio pivo, istovario zmajevku slame, popio pivo, istovario zmajevku, popio pivo, popio pivo, otišao da legnem... Jbš posao...
ja mislio da skratim malo cevi prednje na 3m a zadnje na 2...a probacu sutra da vidim ako jos poteram napred kako ce biti...Moras pomeriti kolica napred
hvala kolega. na koliko od prilike najniza tacka kad se spusti moze bitiPrvo pomeri pa onda krati ako bude trebalo
Izmericu sutra na mom pa ti napisati ali mislim da nisu sigurno krace