dusanboss
Član
Zašto pišeš u prošlom vremenu "imo". Kažem ti da je jazavac bio miroljubiv.A mnogo si ih i imo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto pišeš u prošlom vremenu "imo". Kažem ti da je jazavac bio miroljubiv.A mnogo si ih i imo.
Ma da ti njih imas i da ih ne koristis samo za cesanje.Zašto pišeš u prošlom vremenu "imo". Kažem ti da je jazavac bio miroljubiv.
Nikad nisam razumeo kad odrasli ljudi udju u ovakve "bazene". Sem ako su pijani.
Razmisljao sam o tome ali prikolica mi treba ovako a kamionska puna sa zitom.. imamo neki manji cisto da se klinci brckaju,od godine uzimam jos na prolece bazen posto najezda bila za ovo leto i sve raspordatoU prikolicu stavi ciradu i eto bazena, premeštaš ga gde hoćeš.
Isti slucaj,tus kabina hit bila sa muzikom i masazera a sad sluzi kao ostava za sredstva,cetke i ostale zajebancijeMene ukucani teraju da kupimo bazen,ja kazem,tako je bilo i sa tus kabinom,kad smo je kupili sad se niko ne kupa.
Nemoj roniti kroz bazen, sedi s kraja, brckaj seJa ne smem ni u kakav vid bazena, jezera, kanala za kupanje.Momentalno zakačim gljivičnu infenciju uha i onda sledi višemesečna igranka sa lečenjem.
Oooo hvala Maticu,bas ima onaj sto ja hocu
pa sa konstrukcijom i gledamBeži od ovih na naduvavanje,samo sa konstrukcijom...
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk