Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi siguran da nemaš više nikad takvu intermitenciju kao stari trafo???Laicki koliko sam ja to razumeo, to ti je vreme koje aparat može da radi pri odredjenoj jacini, recimo ako je intermencija 50% pri 80 ampera to znaci da radis na primer 10min a onda 10 min aparat mora da odmori.
Послато са SM-A310F помоћу Тапатока
Шта други да ти каже - само нађи ознаку електрода на кутији и гуглај какве су и има ли их "Бохлер" још увек у понуди. Ако су и твоје са ознаком ЕВ 47, као те са сличице, то су ти Е7016 илити базне електроде.... и значи да не вариш трансформатором, већ инвертором.... или можда неком препотопском ротационом алом.Пронашао сам неке електроде пише Бохлер давно купљене, никад боље и лакше нисам варио у свом животу, сликаћу кутију да ми кажете тачно које су,нешто попут ових
Opet se sljaka poklonila majstoruSad si kao KRIGER AC
POZDRAV ŠVAJSERI
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ja mom komsiji sve to fino uzorem i koristim....i pravim se lud....Danas malo koristili situaciju.Kad imate ovakvog komšiju.
Sent from my HTC U12 life using Tapatalk