Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ujko mi vise lici na Sekila Onila.Evo sestrić i ja malo sredili 560 zetov dizne filteri bosch pumpa dihtung izduvne grane, pumpa vode creva, spone itd itd
Ali koš napravili
Mali smo još pa može i na kapiju
Ujak stari JORDAN drevni košarkaš, sa tregerima i HTZ cokulama
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Što više tezgi i polica a sve manje mesta.
Luka probaj da nadjes nekog bricu zenskog roda pa ces ici cesceUjak ROBINZON
Ne volim da se sam brijem a Brica seoski štrajkuje, a i obično svakih 3_4 nedelje idem na tretman kod Brice( seansu)
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nije problem u tebi,elektrode nisu dobre.Шта сам данас урадио - урадио сам, ал'ћу се због једно детаља стидети самог себе читаве наредне недеље!
Узео сам да на онај баштенски бицикло-шпартач, испод његове мотичицу, поставим вертикално наниже додатни нож нешто као кобилица на једрилици, да мотичицу не помери са правца жилавији корен неког корова, што зна да ми се догоди.
И тако сам лепо искројио ту моју "кобилицу", исекао је од комада 5мм лима, припремио за заваривање и.... почео "заваривање".
'Ај' на страну што сам тек пре две године први пут у руке у'ватио држач електроде и што су те 2,5 мм електроде из "Воби хауса", чини ми се, баш никакве, ал' је морало да иде боље (и ишло је раније) то заваривање. Иако ми изгледа да је на крају био добар провар (што ми је једина утеха), вазда ме је зезало подешавање ампераже - час лепи електроду к'о на супер лепак, час електрода изгори к'о лицна. За тих... два'ес сантима вара, брушења и поновног заваривања и резултата после олупавања шљаке, исфрустрир'о сам се "за све новце", да ме је чак и срамота.