Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Nije sarka to je belouska ,poznaje se po te dve belicaste fleke na zadnjem delu glave.
 
Nije otrovna, bezopasna, kome je srce ok
Ja sam imao bliski susret sa najotrovnijom, od tad ne znam da li njih vise mrzim ili BCS samohodnu kosacicu! 8 dana u bolnici lezao!!
Kad su me odpustili iz bolnice doktor rekao 2 meseca strogo mirovanje i na kontrolu da se javljam svakih 7 dana!!
Vrlo cesto ih vidjam, u poslednje vreme ih mnogo ima, ja i stric poceli sve oko kuce i okucnice totalom prskati.


Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Poslednja izmena:
Ja nisam imao tako blizak al otac jeste... Ja balirao, radili te godine sa rampom na presi, i izbalirao smuka ko pivska flaša debeo, i bem li ga možda i dva metra dugačak možda i ne toliko, jer je iz dva dela u balama stigao kod tate gore na prikolicu... A jeste se i on trgao pošteno, al je osto živ(još nisam progledao 😁)
 
Pa kažu da ih ponekad ima kod nas, ipak smo bliži planini, i ja sam ga video tad i nikad više, njiva je uz prugu, a između je zona šipražja tako da stanište odgovara opisu... Na planini(fruška Gora 😁) svakako da ima kojekakvih zmijetina...
 
Dok sam bio klinac svaki put kad idem traktorom na salas ili po ledinama uvek bih video smuka, bilo je bas kapitalnih primera od preko 2m. Zadnjih 5 godina ne znam da li sam video smuka, jer se sve vise ambalaza od hemije baca na divlje deponije i verovatno da im smeta. A da izbaliramo smuka u bali to je bilo skoro svaki put kada se radilo.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Bliže planinama ih ima. U Južnom Banatu je najviša Vojvođanska planina, plus Zagajačka brda. Ima tu kamena za zmije. U našem delu su barske, belouška je mislim i jedina. Pre neki dan sam obišao divlju mačku u opštini Vršac, išla laganice asfaltom.
 
Е па синоћ смо после дуже времена били у Добановцима на ванредној журци , тако звани ,,пензионери"
Била добра журка ( игранка и пијанка) :ppozdrav: :veseljak:: :veseljak::

 
Morao menjati jedan red rešetki,počele pucati.Sprema se za ubacivanje.
378bd4f1c8509865ba4944945be7df28.jpg
88912e08f9ba1c20cb3713fa72ff02c6.jpg


Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
 
Bio kod zubara opet, idem učestalo već neko vreme... Doktorka mlada, lepa, zgodna, plava sa plavim okicama, belim nežnim rukicama... Ajao pa to đavo, al me razvali bogte, nit mogu jesti nit piti nit pričati...
Al sam se prevario...
 
Nazad
Vrh