Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Данашњи "улов"
6699f36125420eb3ad5fa7da80497d2c.jpg
d65315b9c8cfba10ce2b87ed31e22568.jpg

Камен, требао да заврши на депонији. Брже боље покупио. 10 комада укупно. Биће за поплочање другог дворишта или тако нешто.

Сликао где није било велико блато. Толико луд нисам да управљам једном руком. А било ме је по целом путу и негде сам морао кроз њиву. Најгоре било кроз уљану репицу а вода лежи на неколико места. Из једне њиве ме баци у другу. Спасила ме тешка приколица, држала правац. Већ три дана одлажемо транспорт прасића.

Nije samo danas, već i prethodnih par dana, kad ugrabim vremena, završih montažu točka za plug na moj stari verni OLT Alkar 1A ...
Točak je od malog leoparda, kupljen onomad na Vašaru u rashodovanom stanju, sada je komplet remontovan, novi ležajevi, i čistač isprojektovan i odrađen...
Još da se isproba kad dođe vreme...

I kod mene slicno, nije bilo zapadnja ali ima blata, pucaju osiguraci na balirki kad pocne uvlaciti sijeno u kojem ima zemlje, sutra pauza, pa u utorak nastavak, bice suvlje i lakse za rad

До села табла са сунцокретом. Ове године била борба да не поставе пчеле одмах иза кућа. Али они најупорнији оставе преко целе године кошнице. Сунцокрет необично висок са солидно великим главама.

Nazad
Vrh