Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Juče obavljeno mesarenje. Danas meso usoljeno i kobaje na promaju. Pospremljena oprema i uzimam godišnji tamo negdje do marta.
Od poslova može neki kratak da upadne da razbijem monotoniju a i to nešto kao hobi varijanta.

Bio nam.ministar Nedimovic u selu. Sve sto smo pitali sve moze i bice svega. Jedino mi nije bilo dobro kada je rekao da se spusta limit za ulazak u pdv na 4miliona.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Uz to što prskam pšenicu, obilježavamo kraj berbe duhana 2021. godine.
Са "Жујом" или са сокићима приде? ;)

Него Саво, је л' министар дошао у фармеркама или у оделу? Је л' вас боље "испоштов'о" нег' ономад Кривокапића?

Danas se vrtim po dvorištu, sa jednom bsštom jutros sam završio oranje, odkačio plugove, namazao, oprao traktore(ko nogama al nema veze), poparkirao, ispustio vodu, spremio prskalicu za zimu, stavio još jedan lim na krov šupe što mi falio, i još koješta.. I sad seo na panj u bašti da popijem jednog jelenka...

Са "Жујом" или са сокићима приде? ;)

Него Саво, је л' министар дошао у фармеркама или у оделу? Је л' вас боље "испоштов'о" нег' ономад Кривокапића?
Ako mene pitaš nije bio kod mene,bio pre par meseci tu u susednom selu ali ja ne pripadam tom društvu,jer je gostovao kod članova sns-a.
I par mladih iz tog sela nisu bili pozvani ,a nebi ni išli jer su u zavadi sa tim kod kojeg je gostovao,tupio **greška kako je kravarima teško a nije posetio ni jednog a bilo dovoljno da promili nos preko plota da vidi kako ljudi rade i muče se,a udaraju bašta o baštu.
Inače je i tu obećavao ,može ,biće i na kraju prc,ispod crte je plasman.

Mislim da sam pročitao da je juče bio u Banatsko Karađorđevo.Gde ste komšije ,šta kaže ministar ?

Nazad
Vrh