Sapatnik
Član
Да, 506-ица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Са "Жујом" или са сокићима приде?Uz to što prskam pšenicu, obilježavamo kraj berbe duhana 2021. godine.
E lepo bogami...Bio nam.ministar Nedimovic u selu. Sve sto smo pitali sve moze i bice svega. Jedino mi nije bilo dobro kada je rekao da se spusta limit za ulazak u pdv na 4miliona.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ako mene pitaš nije bio kod mene,bio pre par meseci tu u susednom selu ali ja ne pripadam tom društvu,jer je gostovao kod članova sns-a.Са "Жујом" или са сокићима приде?
Него Саво, је л' министар дошао у фармеркама или у оделу? Је л' вас боље "испоштов'о" нег' ономад Кривокапића?
Значи, дош'о да му **greška види пута?Inače je i tu obećavao ,može ,biće i na kraju prc,ispod crte je plasman.
Noževi naoštreni, sledeći veknd startujemo ... Jedino sumnjam da će šurilica biti gotova na vreme, a puno bi olakšala da je ispravna..Baća taman je idealno vreme da se polako oštre noževi i sprema alat.
Žuja i Jack Daniels.Са "Жујом" или са сокићима приде?
Него Саво, је л' министар дошао у фармеркама или у оделу? Је л' вас боље "испоштов'о" нег' ономад Кривокапића?
Novo žarište.