Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Palio komban,on neće ni da bekne.Skinuo alnaser kao ono iznenađenje,crkao rotor.Otišao po nov,sklopili,upalili i zakačili heder,sutra u vršaj deteline.
danas malo duže odspavao , pa otišao da pogledam neki posao gore na termoelektrani da uradim , dogovorio posao , preradio jednu kašiku za bagerčića i taj posao , dovezao bager iz šume i odvezao na radilište , spustili ga u neki bazen gdje čistim neke taložnike
sutra radim to pa ako budem mogao uslikat ću da vidite koja perverzija od posla
više dana , zavisno od tempa rada pošto radim u saradnji sa još 2 mašine i svi smo zavisni jedni od drugih , ide sistem sakupljanje-pretovar-utovar-odvoz tako da je malo komplikovano
Ja danas pokupio neki korov u jednoj njivi sto sam pokosio pre nedelju dana,a popodne rastavio OLT plug,pripremam ga za farbanje,ostalo mi jos nesto malo da ocistim na njemu,i sutra ako bog da farbanje.
danas cijeli dan sam radio na čišćenju ovoga bazena , nemam pojma koliko je kamiona blata bilo ali ovaj OKac je neprekidno tovario
a evo i moga zmaja u blatu do guše , znači sada moja mašina stoji u blatu sa maksimalno podignutim stabilizatorima i opet je blato skoro došlo do vijenca pa sam morao stati da ovaj malo smanji nivo i da idem dalje rušiti blato koje je bilo otprilike 2 metra dubine , realna visina taloga se može vidjeti na lijevoj strani slike , vidi se linija do koje je visine bio talog
moj posao je bio da sve ovo prebacim u ovaj dio bazena odakle je kupio veliki bager jer se on nije mogao kretati pošto je bio na uzdignutoj rampi
a ovaj je ubačen preko zida pomoću rampe da sakuplja ovaj veliki bazen , takodje je za njim ubačena i velika žaba da tovari kamion preko zida
ja sam danas skoro završio ovaj bazen u kojem sam bio , ima sutra malo da sakupim još pošto imaju neke cijevi na dnu pa će do sutra da se te ocijedi
onda me prebacuju u drugi bazen , u njemu ima malo manje blata i ja mislim da bi sutra trebali završiti i njega ako ne bude kakvih komplikacija
Danas malo kasnije ustao odprilike oko pola deset posto smo sinoc popadali od sljiva pa ponovo posle dorucka poskupljao sljive i izvukao ih sam a svaka dzaka po 55-60 kg i moro ih sve sam utovarit i istovarit u dvoriste pa onda popio i kasnije imao neke goste posle njih zaklao janje od 65 kg za sutrasnji bratov rodjendan i pekao sve do sada!!