Šta ste radili danas 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vodio zenu na pijac u Rabrovo , nosio vrata od tora kod majstora da navari sarke , dosao kuci i spremio-samleo hranu za zivotinje , i otisao po vrata namontirao i zatvorio sam , ali sam ovce PRVI PUT ZA OVU GODINU a za sutra mi nagovestila supruga da cu ja ujutru da naranim svinje kaze da ih vidim :haha: :haha:

Ma super bre, Duka! Barem će biti jedan manje u onoj temi "rešio seljak da se ženi"! :haha: Čim opadne konkurencija, nama ostalima raste cena! :D :haha:

Na tudjim greškama se uči..... A od vas se baš može naučiti.... A ako se slučajno oženim, pored mene ce živeti kao golubica, svako jutro ima da izlece kroz prozor. I moja žena nikada nece unositi drva u kucu vec ce drva za njom da izlecu iz kuce... :haha: :haha: :haha:

Pozdrav za člana Kosjerac, on mi je dao ovaj recept za srecan brak, a ja cu da podelim sa vama. :haha: :haha: :haha:

Odoh u off topic.... :haha: :haha: :haha: Attila banovace nas opet :D

Prvo onda nek banuju sebe, jer ja samo pratim njihov primer. ::namigivanje:: Diskutujem o nečemu što je određeni član radio.
I mene zabole kojom metodom neki baliraju i koliko su im teške bale. Pa ako tome ima mesta u ovoj temi i ne mora u CHAT, e onda možemo i mi malo da se nasmejemo kao ljudi.

@ Rale: ovo su mere preventive, ja bi negde na miraz ali tamo ovo ne bi funkcionisalo, tj bilo bi obratno... :haha:

Dukanac je napisao(la):
@ Rale: ovo su mere preventive, ja bi negde na miraz ali tamo ovo ne bi funkcionisalo, tj bilo bi obratno... :haha:

Ne poznajem čestitijeg čoveka od tebe i zato ti od sveg srca želim da ti se ovo drugo ostvari... :haha:

Dukanac nisi baš najbolje upućen,mlad si pa ćemo ti oprostiti,ja sam kod žene ali treba biti političar :haha: :haha: :haha: :haha:

HAhahahaha! A verujem da Zoran ipak ima zadnju reč u kući! :D

"Da, Draga..." :haha:

Attila M. je napisao(la):
HAhahahaha! A verujem da Zoran ipak ima zadnju reč u kući! :D

"Da, Draga..." :haha:

Tako je kad si prizetko... :haha: :haha: :haha: Ili ti pripuz... :haha:

Zoki imaš li neki savet za tako idiličan život na mirazu? I neku miražinku da preporučiš? :D

Ja nisam ozenjen - zivimo vanbracno :haha: :haha: :haha: Salu na stranu svalio sam mnogo obaveza na suprugu ove godine , treba lepsim polovinama pomoci.
Crno vino i lepe zene su moj porok , ponekad i zaboravim da sam ozenjen , al kad dodjem kuci i vlada tisina odma mi zasmeta, volim kad dodjem kici da cujem koracice svog sina kako trckara po kuci :D
a to bez zena nemoze

Zoran0230 je napisao(la):
Videćeš ko ima zadnju reč bez obzira da li si na domaćem terenu ili u gostima :haha:

Ma samo neka se igra utakmica... :D :haha: :haha: :haha:

@ Rale 83 ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: Bravo za post, salu na stranu, upravi si 300% i uozbilji se malo, da žena ne preuzme dizgine. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh