Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sto radis kad je crveno slovo ja danas ustao oko 11 pa komp do 2 onda otiso u policiju po vozacku za motor dok ja unutra otac nasao neki auto opel vectru 2002 DTI nekog policajca pa mozda dobijem i prinovu jos jednom stigo oko 5 kuci u 6 na fudbal i kuci se vratio za utakmicuFarmer Bob je napisao(la):Eto mi smo radno proslavili Ivandan......radili zito,ali kad radis na svetac nesto mora da se desi.Mene su napale pcele,koje su u blizini moje njive. nekoliko uboda,spas nasao kod kombajnera u kabini.Veceras dobio jednu inekciju u domu zdravlja.....
joj koja naopaka godina da se smrzavaš dok vršeš umjesto da padaš u nesvijest odzorancile je napisao(la):Ja sam vršio žito pa ozeb'o... kombajn nema kabinu...
Hvala Bogu............Attila M. je napisao(la):Stvarno ne razumem zašto se ljudi žale kad rade nešto. Koji ste ku*ac onda i sejali žito, repicu itd.? Budite srećni što vam i to malo što imate nije potukao led.