Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije cika boro , ja zetvu pocinjem uljanom repicom jutros pali 1 otkosi sada malo pa veceras od 7 do otprilike 12 nastavak i ujutru od 6 do 10 pa koliko skinem.Bora je napisao(la):@Rale83,jel zrelo žito i kod tebe,kad počinješ žnjeti,vršajRale 83 je napisao(la):nadogradjivao jeb..ni kombajn , podigo bocnu kosu a sad kisica pa nemogu na vrsanje
Attila M. je napisao(la):Dobio protivpožarnu nalepnicu i sad mogu mirno da spavam znajući da mi traktor neće izgoreti 2010. godine.
IMT-550 je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Dobio protivpožarnu nalepnicu i sad mogu mirno da spavam znajući da mi traktor neće izgoreti 2010. godine.
Kako vidim na radaru u Madjarskoj već ima kiše.Izgleda da će do večeri stići i kod nas .Zoran0230 je napisao(la):Pokosio 2 jutra deteline (mlade) ali doći do njive može samo preko jezera Trebaće nam traktori-amfibije